26.01.2021-15:17 (Son Güncelleme:02.11.2021-10:02)


1

Tırnaklarınızın şekli de kişiliğinizle ilgili ipuçlarından biridir.



2

Uzun Tırnak

Uzun Tırnak

Tırnaklar ortalamadan uzunsa, onları büyütmek için yeterince özen göstermişsiniz demektir! Uzun ve düzgün tırnakları olan kişiler genellikle dikkatli, itaatkar ve saygılıdır.



3

Kısa Tırnak

Kısa Tırnak

Kısa tırnağı olan kişiler için faydalıdır. Ayrıntılarla uğraşacak zamanları yoktur ve çözüm odaklıdırlar. Tırnaklar kısaysa mizah duygusu da iyidir. Ancak, tırnaklarınız 'yediğiniz' için çok kısaysa, işin rengi değişecektir. Tırnak yiyenler genellikle gergin ve endişelidir.



4

Yuvarlak Tırnak

Yuvarlak Tırnak

Yuvarlak tırnaklı insanlar hayatı kolaylaştırma, her şeyin tadını çıkarma ve maksimum düzeyde rahat hissetme eğilimindedir. Çok çalışmayı severler ama yine de pratikliği severler.



5

Oval Tırnak

Oval Tırnak

Uzun, oval tırnakları seven insanlar gerçek sosyal kelebeklerdir. Herkesle kolayca iletişim kurabilirler ve sosyal çevrelerde çok popülerdirler.



6

Üçgen Tırnak

Üçgen Tırnak

Üçgen tırnaklar genellikle çok dikkat çekici görünür ve bu nedenle çok dışa dönük bir kişiyi, bazen gösterişli bir kişiyi yansıtır. Bununla birlikte, daha derinlemesine araştırma yaparsak, tırnaklarının lüksü, diğer kişilik alanlarındaki güvensizliklere işaret edebilir.



7

Badem Tırnak

Badem Tırnak

Oval ve üçgen tırnaklar arasında bademli tırnak bulunan kişiler oldukça ilgi çekicidir ve sosyal durumlarda ilgi odağı olur. Bu insanlar aynı zamanda sadık ve güvenilir insanlar ve iyi arkadaşlar.



8

Kılıç Tırnak

Kılıç Tırnak

Adından da anlaşılacağı gibi, kılıç şeklindeki çivilere (üçgen çivilerin sivri versiyonu) sahip kişiler iyi bir korumaya sahiptir. Sınırları zorlamaktan korkmazlar, başkalarının onlar hakkında ne düşündüğünü umursamazlar ve kendilerini nasıl koruyacaklarını bilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR