Tiktok yazısız video nasıl indirilir? Tiktok yazısız video indirme

Çok beğendiğiniz bir TikTok videosunu filigransız (logosuz) telefonunuza indirmek istiyorsanız hazırladığımız yazının detaylarını inceleyebilirsiniz. Logosuz TikTok videolarını indirme işlemleri için yazının içinde yer alan adımları takip edebilirsiniz. İşte, Tiktok yazısız video indirme

24.04.2022-11:11 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-11:11) Tiktok yazısız video nasıl indirilir? Tiktok yazısız video indirme

Tiktok yazısız video indirmeDünyanın en popüler video izleme platformları arasında giren Tiktok her geçen gün daha büyümeye devam ediyor. Facebook ve Youtube gibi diğer platformlar da TikTok benzeri bazı uygulamalar geliştirmişlerdir. TikTok uygulamasının bu kadar sevilmesi ve onu diğerlerinden ayrı tutan pek çok özelliği de vardır. Bunlardan en önemlisi de kullanıcılarına çok fazla video düzenleme aracı sunması olarak bilinir.

TikTok videolarının nasıl indirilmesi gerektiği konusunda ise son zamanlarda çok fazla araştırma yapılıyor. Video indirme işlemi için aslında en basit ve en kullanışlı yöntem TikTok’un bizzat kullanıcılarına sunduğu indirme özelliğidir. Bununla ilgili tek şart, ilgili videoyu paylaşan kişinin hesabının herkese açık olmasıdır.

Aşağıda belirttiğimiz adımları uygulayarak TikTok uygulamasında video indirme işlemini yapabilirsiniz;

- TikTok uygulamasına girin

- İndirmek istediğiniz videoyu açın

- Sağ tarafta bulunan 'Paylaş' simgesine dokunun

- Çıkan seçeneklerdeki 'Videoyu Kaydet'e tıklayın

Bu adımlarla istediğiniz TikTok videosu otomatik olarak telefonunuz galeri veya dosyalar kısmına kaydedilir.

TikTok videosu indirme işlemi aslında çok basittir. Fakat bazı kullanıcılar indirilen videolarda filigran yani TikTok logosunu olmasını istemiyor. TikTok yazısı olmadan da videoyu indirmeniz mümkün. Filigran olmadan TikTok videosunu indirmek için aşağıda belirttiğimiz adımları takip edebilirsiniz.

Tiktok yazısız video indirme

Tiktok yazısız video indirme

iOS işletim sistemine sahip bir iPhone modeline ya da Android işletim sistemi kullanılan Samsung, Huawei, Xiaomi gibi telefonlara filigransız TikTok video indirme işlemini şu şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

İlk önce TikTok uygulamasına giriş yapın ve indirmek istediğiniz videonun paylaş butonuna tıklayın. Burada çıkan 'Bağlantıyı Kopyala' seçeneğini seçin ve ilgili videonun linkini kopyalayın. Daha sonra telefonunuzun web tarayıcısından 'musicallydown.com' sitesine giriş yapın.

Kopyaladığınız video linkini ekranın üst kısmında yer alan kutucuğa yapıştırın. Daha sonra Download butonuna tıklayın ve videoyu filigransız olarak indirin.

Alternatif Tiktok yazısız video indirme siteleri

MusicallyDown istesine alternatif olarak 'ssstik.io' ya da 'qload.info' gibi siteler, de TikTok’tan yazı olamadan videoları indirme işlemlerinde kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal