TikTok fenomeni Mükremin Gezgin’in doğum videosu Bergüzar Koreli çileden çıkarttı: ‘Yettiniz artık’

Ekranların sevilen isimlerinden Bergüzar Korel, sosyal medyada dün gündem olan TikTok fenomeni Mükremin Gezgin’in doğum videosuna tepki gösterdi.

08.06.2022-16:37 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-16:37) TikTok fenomeni Mükremin Gezgin’in doğum videosu Bergüzar Koreli çileden çıkarttı: ‘Yettiniz artık’

Filmleri ve dizileri ile adından sık sık söz ettiren Bergüzar Korel, dün sosyal medyada gündem videoya ateş püskürdü. TikTok fenomeni Mükremin Gezgin’i paylaştığı videoyu izleyen güzel oyuncu, gördüklerine kayıtsız kalamadı ve kendi hesabından görüntüleri paylaşarak ateş püskürdü. 

‘Yettiniz artık’

Bir süredir TikTok’ta video yayınlayan ve hamile olduğuna dair görüntüler yayınlayan Mükremin Gezgin, dün yaptığı son paylaşımında doğum yaptığı anları paylaştı. Hastane odası ve doğumhaneden görüntüler paylaşan Mükremin Gezgin, son olarak kucağında bebekle beraber olan fotoğraflarını yayınladı. O görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayınladı ve büyük tepki çekti.

Yapılan şikayetler üzerine, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Mükremin Gezer ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlattı. 

Üç çocuk annesi olan güzel oyuncu Bergüzar Korel’de o görüntülere kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Korel, “Dün gece bu paylaşımı gördüm ve ilk düşündüğüm şu el kadar bebek oldu. Belli ki yenidoğan, biz kendi yavrumuzu öpmeye kıyamazken nasıl böyle espri malzemesi olmasına müsaade ediliyor! Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun. Hepiniz like ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yettiniz artık gerçekten ya’’ diyerek tepki gösterdi. 

Bergüzar Korel'den Mükremin Gezgin2e sert tepki

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal