THY Hangi uçuşlar iptal, yarınki uçuşlar iptal mi? İptal edilen uçak seferleri hangileri? Uçak sefer iptali sorgulama

Tüm yurtta etkisini gösteren kar yağışı, İstanbul’da hayatı olumsuz etkiliyor. Şiddetli kar yağışının etkili altında kalan İstanbul’da bazı uçak seferleri de iptal edildi. Seyahat planı olan kişiler İstanbul’da uçak seferleri iptal mi edildi? Hangi uçak seferleri iptal edildi? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

17.03.2022-10:47 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-11:11) THY Hangi uçuşlar iptal, yarınki uçuşlar iptal mi? İptal edilen uçak seferleri hangileri? Uçak sefer iptali sorgulama

Tüm yurtta hava sıcaklıklarının bir anda düşmesinin ardından Mart ayında birçok ilde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının yoğun yaşandığı illerden olan İstanbul’da ise kar çileye dönüştü. Yeniden etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle, İstanbul Havalimanı'ndan 18 Mart tarihinde yapılması planlanan bazı uçak seferleri iptal edildi.

Uçuş planı yapan vatandaşlar hangi seferlerin iptal olduğunu merak etmeye başladı. Birçok kişi tarafından araştırılan konuya ilişkin, THY Basın Müşavirliği açıklama yaptı.

THY uçuşlar iptal edildi

Açıklama geldi!

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, 18 Mart tarihinde İstanbul’da hava muhalefeti beklendiği belirtildi. Bu nedenle o gün gerçekleşecek uçuşların iptal edildiğinin söylendiği açıklamanın tamamında şu ifadeler kullanıldı;

"18 Mart tarihinde İstanbul'da beklenen hava muhalefeti nedeniyle MADKOM(Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı gereğince İstanbul Havalimanı kalkışlı 57 seferimiz iptal edilmiştir."

18 Mart tarihinde uçuşu olan ve iptal edilen yolcuların, uçuş saatine kadar, Türk Hava Yolları’nın internet sitesi üzerinden, THY’nin mobil uygulamasından, çağrı merkezi ya da biletin alınmış olduğu acente ile irtibata geçerek, bilet değişikliği veya iade işlemlerini halledebilecekleri belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal