İptal olan iç hatlar seferleri hangileri? 12 13 Mart THY İstanbul Havalimanı-Sabiha Gökçen Havalimanı uçak sefer iptali sorgulama

İstanbul'da etkisini devam ettiren kar yağışı uçuşu olan yolcuların 'İptal olan iç hatlar seferleri hangileri?' sorusunu sormalarına neden oldu. Uçuşlarının iptal olup olmadığını merak eden vatandaşlar 12 13 Mart THY İstanbul Havalimanı-Sabiha Gökçen Havalimanı uçak sefer iptali sorgulama sayfasına giriş yaparak uçuşları hakkında son bilgileri kontrol ediyorlar.

12.03.2022-12:09 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-12:10) İptal olan iç hatlar seferleri hangileri? 12 13 Mart THY İstanbul Havalimanı-Sabiha Gökçen Havalimanı uçak sefer iptali sorgulama

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) bugün ek iptallerle birlikte İstanbul Havalimanı'ndan 357 seferini, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan da 50 seferini iptal etti. Pegasus Havayolu tarafından yapılan bir son dakika açıklamasında ise 12-13 Mart tarihinde yapılması planlanan İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarının ücretsiz değişiklikle birlikte para iadesinin de yapılabileceği bildirildi.

12 13 Mart THY İstanbul Havalimanı-Sabiha Gökçen Havalimanı uçak sefer iptali sorgulama

THY'nin son iptal kararları ile birlikte 12 13 Mart tarihlerinde toplamda 407 uçuş iptal edildiği bilgisi paylaşılırken THY'nin Sabiha Gökçen'den bugün için planlanan 32 iç hat uçuşunun da iptal edilme kararı kapsamında alındığı aktarıldı. 

İstanbul Havalimanı uçuşlarında dün toplam 771 uçuş planlanması yapılırken etkili olan kar yağışı nedeniyle bu uçuşlardan sadece 211’i gerçekleşti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal