THY 19 Mayıs tarihi hatıra bileti nasıl alınır? THY 19 Mayıs yolculuk bileti alma

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Türk Hava Yolları bu özel gün nedeniyle hatıra bileti kampanyası başlattı. 19 Mayıs dolayısıyla hazırlanan THY hatıra biletleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bileti almak isteyenler, THY 19 Mayıs hatıra biletleri nasıl alınır? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

19.05.2022-13:07 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-13:07) THY 19 Mayıs tarihi hatıra bileti nasıl alınır?  THY 19 Mayıs yolculuk bileti alma

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı tarih olan 19 Mayıs, tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Türk Hava Yolları da anlamlı bir çalışmaya imza attı. THY’nin başlattığı 19 Mayıs hatıra bileti uygulaması vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Binlerce kişi THY 19 Mayıs hatıra bileti alarak sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladı. “Bağımsızlık yolculuğunda ben de varım” sloganıyla kısa sürede geniş yankı uyandıran hatıra bileti uygulaması sonrası, THY 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? sorusu gündem oldu. 

Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkması ve Milli Mücadeleyi başlatması, Gençlik ve Spor Bayramı olarak her sene büyük bir sevinçle kutlanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ve Türkiye’de resmi bayram olarak ilan edilen 19 Mayıs, yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarla da kutlanan tarihi bayram, bu sene anlamlı bir çalışmayla gündeme geldi. Türk Hava Yolları, ”Bağımsızlık yolculuğunda ben de varım” diyerek 19 Mayıs hatıra bileti hazırladı. Sosyal medya platformlarında paylaşılmak adına tasarlanan ve gerçek bilet değeri olmayan hatıra biletler kısa sürede geniş yankı uyandırdı.

THY 19 Mayıs tarihi hatıra bileti nasıl alınır

THY hatıra bileti nasıl alınır?

THY’nin 19 Mayıs hatıra biletini almak istiyorsanız birkaç adımı takip etmeniz gerekiyor. bunun için öncelikle, Türk Hava Yolları’nın hazırladığı siteye giriş yaptın. Daha sonra adınızı ve soyadınızı yazarak ’19 Mayıs Hatıra Bileti’ alabilirsiniz. THY hatıra biletleri; Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında #bağımsızlıkyolculuğu etiketi ile paylaşılmaktadır.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal