POMEM 28. Dönem POMEM (sözlü sınav) mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gündemde olan konulardan biri de POMEM sonuçlarının açıklanmasını bekleyen polis adayları. 28. Dönemin sonuçlarının açıklanmasını bekleyen adayların araştırmaları devam etmekte. Ocak ayı içinde ön başvuru yapan adaylar mülakat sonuçlarını merak ediyor. E-devletten paylaşılması beklenen sonuçların ardından görevlendirme gerçekleştirilecek. Böylece POMEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağı? Sorusu merak ediliyor. Sorunun cevabı ve bir çok detay haberimizin devamında..

19.05.2022-13:02 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-13:02) POMEM 28. Dönem POMEM (sözlü sınav) mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis olmak için başvuru yapan adaylar senenin başından bugüne kadar POMEM sonuçları ne zaman açıklanıyor? Sorusunu soruyor. Polis Akademisi'nin internet sitesi olan PA.edu.tr sitesinde ki duyurular da mülakat sonuçlarının e-devlet üzerinden duyurulacağı tahmin ediliyor. 28. Dönem POMEM sonuç ekranı her geçe gün binlerce aday tarafından ziyaret ediliyor. Değerlendirmelerden sonra görevlendirmeleri yapılacak olan polis adaylarının araştırmaları sürüyor. İşte 28. Dönem POMEM (sözlü sınav) mülakat sonuçları hakkında son bilgiler…polis

POMEM 28. dönem sonuçları için son durum nedir?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından eğitim görecek olan ; Meslek Eğitim Merkezlerine önlisans, lisans veya bunların denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş olan yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların 8.000 lisans (6.400 erkek ve 1.600 kadın), 2.000 önlisans (1.600 erkek ve 400 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı için ocak ayı içinde ön başvurular alınmıştır.

Kazanıp kazanmadığını öğrenmek isteyen adaylar için POMEM sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? Sorusu sorulmaya devam ediyor.polis

POMEM sonuçları ne zaman açıklanıyor?

28. Dönem POMEM sonuçları için bekleyen adayların bekleyişleri devam edecek. Polis memuru olmak isteyenler ve atama bekleyenler sözlü sınav sonrasında polis olabilmek için hak kazanıp kazanmadıklarını bilmek istiyor. Fakat konu ile lgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal