Thiem: ‘Hiçbiri Açlıktan Ölmeyecek!’

Erkeklerde dünya 3 numarası olan Avusturyalı tenisçi Dominic Thiem'den şok bir açıklama geldi. Thiem, Djokovic'in alt basamaktaki tenisçiler için başlattığı destek fonuna para yatırmayacağını belirtti.

27.04.2020-11:06 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-11:03) Thiem: ‘Hiçbiri Açlıktan Ölmeyecek!’

Erkeklerde dünya 3 numarası olan Avusturyalı tenisçi Dominic Thiem, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle kazançları azalan alt sıralardaki tenisçilere yardım sağlayacağına, ihtiyacı olan insanlara destek çıkmayı tercih ettiğini vurguladı.

Avusturya’nın Krone gazetesine açıklama yapan 26 yaşındaki başarılı tenisçi, Novak Djokovic'in alt basamaktaki tenisçiler için başlattığı destek fonuna para vermeyeceğini de duyurdu.

Thiem, "Dürüst olmak gerekirse, düşük sıradaki tenisçiler dahil hiçbir oyuncunun hayatta kalma savaşı verdiğini düşünmüyorum. Hiçbiri açlıktan ölmeyecek." şeklinde konuştu.

Alt basmaktaki tenisçilere yardım etmek için neden göremediğini belirten Thiem, "Gerçekten yardıma ihtiyacı olan insan veya organizasyonlara para vermeyi tercih ederim." değerlendirmesinde bulundu.

Novak Djokovic, alt sıralarda bulunan tenisçilerin turnuvaların iptal edilmesiyle gelirlerinin bittiğinin altını çizmiş, Roger Federer ve Rafael Nadal ile yardım fonu oluşturduğunu açıklamıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal