The Minimalists Less is Now film konusu ve oyuncuları

Netflix platformu kullanıcılar tarafından daha çok film ve dizi için kullanılmaktadır ancak platform bizlere belgesel türlerini de sunuyor. Netflix 'in yeni yapımlarından bir tanesi de The Minimalists Less is Now. Peki The Minimalists Less is Now konusu nedir? Filmin yönetmeni kim? The Minimalists Less is Now oyuncuları kimler? sorularının cevapları ve merak edilenler haberimizin devamında..

20.06.2022-14:45 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-14:45) The Minimalists Less is Now film konusu ve oyuncuları

Netflix 'in orijinal yapımları arasına bir yenisi daha eklendi. 1 Ocak 2021 'de gösterime giren belgesel tadındaki The Minimalists Less is Now, 53 dakikalık bir yapımdır. Joshua Fields Milburn ile Rayn Nicodemus tarafından başlatılan minimalizm akımının anlatıldığı filmde daha az eşya ile çok daha iyi bir hayat sürmenin sırlarına yer veriliyor. Filmin yönetmen koltuğunda alanının en iyi isimlerinden biri olan Matt D ' Avella oturmaktadır ve bu film herkes tarafından ilgi ile izlenen bir belgesel olmuştur.

The Minimalists Less is Now konusu nedir

Günümüzde artık tüketim hızlandı ve televizyon, sinema ile sosyal platformlarda gösterilen reklamlar, bizlere ihtiyacımız olsa da olmasa da bazı şeyleri satın almamız gerektiği yönünde bir baskı yapmaktadır. Joshua ile Ryan ise oluşturdukları minimalizm hareketi sayesinde daha az sayıda eşya kullanarak insanların mutlu olabileceklerini bize bu belgesel ile göstermektedirler.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal