The Conjuring – Korku Seansı film konusu ve oyuncuları

The Conjuring – Korku Seansı filmi izleyenler tarafından oldukça beğenildi. Sizlerde korku filmi izlemek istiyorsanız haberimize göz atmanızda fayda var. The Conjuring – Korku Seansı filmi hakkında detayları haberimizde sizler için derledik.

30.06.2022-16:40 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-16:40) The Conjuring – Korku Seansı film konusu ve oyuncuları

The Conjuring – Korku Seansı oyuncuları kim? The Conjuring – Korku Seansı yönetmeni kim? The Conjuring – Korku Seansı ne zaman vizyona girdi? The Conjuring – Korku Seansı filmin konusu ne? The Conjuring – Korku Seansı filmine dair ayrıntılar...

The Conjuring – Korku Seansı Filmi ne zaman vizyona girecek | vizyon tarihi : 30 Ağustos 2013

Filmin Türü : Yabancı Film, Korku

Filmin Yönetmeni : James Wan

Filmin Oyuncu Kadrosu | Oyuncuları : Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston

Filmin Konusu: Ed ve Lorrania Warren çifti psikolojik sıkıntıları olan hastalara yardımcı olmaktadır. Onlara bir telefon gelir. Perron ailesi çiftlikte karanlık bir varlık olduğunu söyler. Warren çifti bu işi ele alır. Ama başlarına geleceklerden habersizlerdir. Peron ailesi bir çiftlikte yaşıyorduk ve hayatları mahvolmuştur. Çiftliği saran karanlık bir cismin oldjuğunu iddaa ederler. Warren çifti çiftliğe gider ve karanlık cisimle karşı karşıya kalır. Korku dolu anlar yaşanır. Film gerçek bir hikayeden uyarlamadır.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal