Korku Hikayeleri film konusu ve oyuncuları

23 Ağustos 2019 tarihinde beyaz perdede yayınlanan Korku Hikayeleri filmi korku filmleri arasında öne çıkan filmlerden birisi olarak görülüyor. İşte Korku Hikayeleri film konusu ve oyuncuları detayları...

30.06.2022-16:26 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-16:26) Korku Hikayeleri film konusu ve oyuncuları

Orijinal adı Scary Stories to Tell in the Dark olan Korku Hikayeleri filmi 23 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda izleyenlerle buluştu. Korku türündeki bir yapım olan Korku Hikayeleri filminin yönetmenliğini Andre Ovredal üstlenirken, filmin hikayesini ise Marcus Dunstan ve Kevin Hageman ikilisi yazdı. Korku severlerin izlemeyi istediği filmlerden birisi olan Korku Hikayeleri filminin konusu ve oyuncuları internet üzerinden sıklıkla araştırılıyor.

Korku Hikayeleri filmi konusu nedir?

ABD’de 1968 senesinde yaşanan değişim rüzgarları ortalığı karıştırmıştır. Terk edilmiş bir kasabada yaşayan Bellows ailesi lanetli bir aile olarak görülmektedir. Bellows ailesinin en küçük üyesi olan Sarah’ın sırları en korkunç hikayeleri bile gölgede bırakacak kadar korkunçtur. Bir grup genç ise Sarah’ın söz konusu sırlarını bir kitap haline çevirmiştir. Fakat bir gün geldiğinde bu grubun başına kitapta yazdıkları her bir olay gerçek olarak gelecektir.

Korku Hikayeleri

Korku Hikayeleri filmi oyuncuları kimlerdir?

Korku Hikayeleri filminin oyuncu kadrosunu Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush oluşturuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal