Pity – Zavallı film konusu ve oyuncuları

Yunan yapımı dikkat çekici bir hikayeye sahip olan Pity (Zavallı) filmi izlenmeye değer filmlerden birisi olarak görülüyor. Pity – Zavallı film konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

30.06.2022-09:01 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-09:01) Pity – Zavallı film konusu ve oyuncuları

19 Temmuz 2019 tarihinde yani yaklaşık 3 sene önce beyaz perdede yayınlanarak vizyona giren Pity (Zavallı) filminin yönetmenliğini, son zamanlarda başarılı işlere imza atmış olan Babis Makridis yapıyor. Hüzünlü bir adamın duygusal hikayesini konu edinen Pity filminin konusu ve oyuncu kadrosu film severlerin gündemini meşgul ediyor.

Pity (Zavallı) filmi konusu nedir?

Mutsuz olmaktan adeta zevk alan Lawyer, karısı komada olan bir adamdır. Hayatında bir şeylerin yolunda gitmesi normal insanları mutlu ederken onu tam tersine çok rahatsız etmektedir. Fakat dertleri yaşama zamanı geldiğinde Lawyer bundan keyif alır. 

Pity filmi

Lawyer mutlu olmak adına bir kıvılcım gördüğü anda bunu mutsuzluğa döndürmek için elinden gelen her şeyi yapar. Acı ve keder onun bu hayattaki iki kadim dostu olmuştur. Bu nedenle de Lawyer bu iki dostunu kaybetmemek için elinden geleni yapmaya ve mutsuzluk ile acı dolu bir hayat yaşamaya hazırdır.

Pity (Zavallı) filmi oyuncuları kimlerdir?

19 Temmuz 2019 tarihinde yayınlanan ve kendine özgü bir senaryoya sahip olan Pity (Zavallı) filminin oyuncu kadrosu Evdoxia Androulidaki, Makis Papadimitriou, Giannis Drakopoulos’dan oluşuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal