TGRT CEO'su Rasim Kaan Aytoğu istifa etti mi, edecek mi?

TGRT CEO’su Rasim Kaan Aytoğu’nun sosyal medyada yayınlanan skandal görüntüleri siyaset gündemini ısıttı. Peki TGRT CEO'su Rasim Kaan Aytoğu istifa etti mi, edecek mi? Konu hakkında son gelişmeler haberimizde...

28.06.2022-10:44 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-10:44) TGRT CEO'su Rasim Kaan Aytoğu istifa etti mi, edecek mi?

TGRT CEO’su olan Rasim Kaan Aytoğu’nun sosyal medyada yayınlanan görüntüleri sonrasında Aytoğu’nun geleceğinin ne olacağı tartışma konusu oldu. Suç örgütü lideri Sedat Peker’in Twitter hesabından retweetlediği videodaki içerikler sosyal medyada yüzbinlerce kişi tarafından tartışma konusu oldu. Bu gelişmeler neticesinde Rasim Kaan Aytoğu’nun İhlas Holding’teki görevinden ayrılıp ayrılmayacağı oldukça merak ediliyor. Peki TGRT CEO'su Rasim Kaan Aytoğu istifa etti mi, edecek mi?

TGRT CEO'su Rasim Kaan Aytoğu istifa etti mi, edecek mi?

Twitter’da Rasim Kaan Aytoğu’nun eşcinsellik görüntüleri sosyal medya ve siyaset dünyasının birinci gündem maddesi olmuştu. İddialara göre Sedat Peker, Türkiye Gazetesi Cem Küçük’ün kendisi hakkında söylediği sözlere sinirlendi ve Rasim Kaan Aytoğu’nun görüntülerini basına sızdırdı.

Rasim Kaan Aytoğu istifa

Bu iddialar konusunda henüz bir açıklama yapılmazken Rasim Kaan Aytoğu’nun TGRT CEO’su görevinden ayrılacağı da iddialar arasında yer alıyor. İhlas Holding ise henüz konu hakkında bir duyuru yapmadı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal