TFF'den Galatasaray'ın Lokomotiv Maçında Seyirci İçin Yaptığı Başvuruya Cevap Geldi!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ile iç sahada oynayacağı maç için TFF'ye yaptığı stadyuma yüzde yüz kapasitede seyirci alımı başvurusuna TFF'den yanıt geldi.

03.11.2021-12:15 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-12:29)

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde kendi evinde Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı ağırlayacak. Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova'yı ağırlayacağı maçtan önce önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, Lokomotiv Moskova ile karşılaşacağı maçtan önce TFF'ye stadyumuna yüzde yüz seyirci alınması için başvuruda bulunmuştu. Galatasaray'ın TFF'ye yaptığı başvuruya TFF'den yanıt geldi.

TFF'DEN GALATASARAY'A YANIT GELDİ

Sarı kırmızılılar UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynayacağı karşılaşmadan önce TFF'ye başvuruda bulunmuştu. Galatasaray, Rus ekibi ile oynayacağı maçta stadyumunu yüzde yüz seyirci kapasitesi ile doldurarak taraftar desteğinden yararlanmak istemişti. TFF'den Galatasaray'a konuyla ilgili yanıt geldi.
TFF, Galatasaray'ın yaptığı başvuruyu reddetti. TFF, daha önce yaptığı açıklamada 9 Kasım'dan itibaren Türkiye'deki stadyumlarda yüzde 100 seyirciye izin vereceğini aktarmıştı. Temsilcimiz Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasındaki maç 4 Kasım Perşembe saat 20.45'te oynanacak. Temsilcimiz Galatasaray, zorlu karşılaşma öncesi UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda grubunda 7 puanla lider olarak bulunuyor. Rakibi Lokomotiv Moskova ise 1 puanla son sırada yer alıyor. Fatih Terim'in öğrencileri zorlu mücadeleden mutlaka üç puan almak istiyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal