TFF'den Erol Bulut ve Hakan Kutlu'ya Teşekkür!

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Gaziantep-Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulunan teknik direktörlere teşekkür etti.

06.11.2021-16:36 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-16:36)

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Gaziantep-Kasımpaşa karşılaşması ev sahibi Gaziantep'in 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

HAKEM MAÇI BİTİRİP TEKRAR BAŞLATTI

Karşılaşmaya damga vuran olay ise mücadelenin hakemi Halis Özkahya'nın uzatma süresi dolmadan karşılaşmayı bitirmesi ardından yapılan uyarılar sonrasında soyunma odasından iki takımın oyuncularını geri çağırıp karşılaşmayı devam ettirmesi olmuştu.

İKİ TEKNİK ADAM DESTEK VERMİŞTİ

Mücadelenin ardından Gaziantep ve Kasımpaşa'da görev yapan teknik adamlar Erol Bulut ve Hakan Kutlu, gerçekleştirdikleri basın toplantısında ' Böyle hatalar olabilir, hakem de insan' şeklinde açıklamalarda bulunarak pozitif bir yaklaşım sergilemişti.

EROL BULUT VE HAKAN KUTLU'YA TEŞEKKÜR

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamayla birlikte iki takımın teknik direktörleri Erol Bulut ve Hakan Kutlu'ya teşekkür etti.

TFF'DEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMADA...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;

' Süper Lig'in 12. Haftasında 05.11.2021 tarihinde oynanan Gaziantep Futbol Kulübü-Kasımpaşa maçında uzatma süresiyle ilgili hakemlik açısından büyük bir şanssızlık yaşanmıştır. Kamuoyunda yankı uyandıran olay ile ilgili, müsabaka sonrasında iki takım teknik direktörü Sayın Hakan Kutlu ve Sayın Erol Bulut, "Böyle hatalar olabilir. Hakem de insan" şeklindeki değerlendirmeleriyle örnek bir yaklaşım sergileyerek iyi niyet gösterisinde bulunmuşlardır. Türk hakemliğinin her kararda tartışma konusu yapıldığı bir ortamda, gösterdikleri tavır için iki kulübümüze ve hocalarına teşekkür eder, futbolumuzun marka değerine çok önemli katkı sağlayacak yapıcı davranışların artarak sürmesini temenni ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal