Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na Başkan Ali Koç'un Konuşması Damga Vurdu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda aldıkları olumsuz eleştiri ve yaşanan tartışmaların ardından beklenmedik bir konuşma yaptı.

06.11.2021-16:15 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-16:15) Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na Başkan Ali Koç'un Konuşması Damga Vurdu!

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Fenerbahçe'nin bugün gerçekleştirdiği Yüksek Divan Kurulu bir hayli gergin geçti.

Özellikle Başkan Ali Koç ve yönetimine tepki gösteren üyeler aynı zamanda Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'e de yoğun bir tepki gösterdi.

BAŞKAN ALİ KOÇ VE VEFA KÜÇÜK'E SERT TEPKİ!

Yaşanan tüm bu gerilimlerin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmayla tüm üyeleri ve canlı yayında Yüksek Divan Kurulu'nu takip eden taraftarları şaşkına çevirdi.

ALİ KOÇ TEPKİLERİN ARDINDAN KONUŞTU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün bugün gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' 5 saat olmak üzere buradayız. Yönetim kurulumuzun yüzde 80'i burada. Bazılarının sportif görevleri var, bazıları gelemedi. Kulübümüzün profesyonel kadrolarının hepsi burada. 5 saattir burada toplandık. Üyelerin yarısı salondan ayrılmış vaziyette. 3 saattir de ilgiyle konuşmacıları izliyorum. Ahmet Bey ve Zafer Bey gibi insanlara çok cevabım var. Soruları cevaplamayı düşünüyordum. Ama konuşacaklarımı da konuşmamaya karar verdim. Değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Bunlar bizim için çok kıymetli. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal