TFF'den Beşiktaş, Fenerbahçe, Karagümrük ve Trabzonspor'a Ceza Geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Karagümrük, Beşiktaş ve Trabzonspor'a para cezası verdi.

12.11.2021-15:00 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-15:18) TFF'den Beşiktaş, Fenerbahçe, Karagümrük ve Trabzonspor'a Ceza Geldi!

TFF'de Süper Lig takımlarını ilgilendiren hareketli gelişmeler yaşanıyor. TFF'den bazı takımlara ceza kararı çıktı. TFF'den konuyla ilgili açıklama geldi. TFF bazı Süper Lig ekiplerine verdiği cezalarla dikkatleri üzerine çekti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği ceza kararlarına gerek takımlardan gerek taraftarlardan tepkiler geldi.

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ

TFF'de hareketli saatler yaşanıyor. TFF'den yapılan açıklama doğrultusunda PFDK, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a taraftarlarının neden olduğu saha olayları dolayısıyla 32'şer bin lira para cezası verdi. Beşiktaş a ise aynı gerekçeyle 64 bin lira para cezası verdi.
TFF'nin bir başka ceza verdiği takım ise VavaCars Fatih Karagümrük takımı oldu. VavaCars Fatih Karagümrük'e takım halinde sportmenliğe aykırı hareket edilmesi nedeniyle 9 bin lira para cezası verildi. Bir diğer Süper Lig ekipleri Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor'a ise ihtar cezası verildi.
Göztepeli futbolcu Yalçın Kayan 3 ve Kasımpaşalı Valentin Eysseric ise 2 karşılaşmadan men cezasına çarptırıldı.

TFF BAZI TARAFTARLARIN KARTLARINI BLOKE ETTİ

TFF verdiği cezalar kapsamında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bazı taraftarlarıın bir sonraki iç saha maçı için elektronik bilet kapsamındaki kartlarına bloke getiridi.

TFF'NİN VERDİĞİ CEZALAR GÜNDEM OLDU

TFF'nin verdiği cezalar Türk futbolunda büyük gündem oldu. TFF verdiği cezalar nedeniyle dikkatleri üzerine çekti. Verilen cezalara gerek kulüplerden gerek taraftarlardan tepkiler de geliyor. Konuyla ilgili başka sıcak gelişmelerin yaşanması da bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal