Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Galatasaray ve Trabzonspor Maçları Hakkında Açıklamalar

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında lider Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

12.11.2021-13:23 - (Son Güncelleme: 12.11.2021-13:23) Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Galatasaray ve Trabzonspor Maçları Hakkında Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında ligin namağlup lideri Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde karşılaşma öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

EROL BULUT'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarının gerçekleştiği antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda ;

DAHA FAZLA PUAN TOPLAYABİLİRDİK

Evet puan 15, iyi diyebiliriz ama en az 5 puan fazlası olması gerekirdi. Bizim adımıza güzel bir görüntü olabilirdi. Yani puanımız en az 20 olabilirdi.

GALATASARAY MAÇINDA OFSAYTTAN GOL YEDİK

Hazırlıklarımız devam ediyor. Orada bizi iyi ve zor bir maç bekliyor. Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Üç puan olmasa da en azından bir puan almaya çalışıyoruz. Hangi takım olursa olsun. Örneğin Galatasaray'a karşı çok iyi bir maç sergiledik. İlk yarıda ofsayttan yediğimiz bir gol var ama farklı değerlendirildi. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Kasımpaşa maçında bunu daha iyi yaptık. İnşallah Trabzon'a gittiğimizde ne alabiliyorsak onu alacağız. Üç puan veya bir puan.

TRABZONSPOR KARŞILAŞMASI İLE İLGİLİ OLARAK

Biz maksimum ne kadar puan alabilirsek onu almaya çalışacağız ve o şekilde devam etmek istiyoruz. İlk yarı alabildiğimiz kadar puan alıp ikinci yarıya en iyi şekilde girmek istiyoruz. Çünkü ikinci yarılar biraz daha çetin ve zor geçiyor. Herkes birbirini daha iyi tanıyor. Yapılacak birkaç transfer ile inşallah daha iyi bir konuma geleceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal