TFF Süper Lig'in yeni yayıncısı kim olacak? Süper Lig yayıncısı için karar günü

Tüm futbol sevenlerin merakla beklediği gün geldi.Bugün TFF Süper Lig'inden istifa eden Mehmet Baykal'ın yerine atanacak isim merak edilmekte.TFF Süper Lig'in yeni yayıncısı kim olacak?Merak edilen haberimizin devamı sayfamızda yer almaktadır.

04.04.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-15:18) TFF Süper Lig'in yeni yayıncısı kim olacak? Süper Lig yayıncısı için karar günü

Futbol dünyasının merakla beklediği gün geldi.Bugün Riva'da toplanacak olan TFF Yönetim Kurulu ne kadar verecek ? merak konusu olmuş durumda.Geçtiğimiz hafta TFF Başkan Vekilliği,İcra Kurulu Üyeliği ve Hukuk İşleri Sorumluluğundan istifa eden Mehmet Baykan'ın yerine atanacak olan yeni kişi kim olacak? merak edilmektedir.

Mehmet Baykal'ın yerine seçilecek 2 aday bulunmaktadır.Bunlardan birisi Hamit Altıntop olurken diğeri'de Mustafa Çağlar olmuştur.Yönetim kurulundan nasıl bir karar çıkacağı daha henüz bilinmezken %51 yönetim kurulu üyesi olan Mustafa Çağlar ,Baykan'ın yerine seçilecek isim olarak gözükmektedir.

SÜPER LİG

Toplantıya Katılan Kulüpler ;

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu,

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi,

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç,

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ,

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve

Kasımpaşa Başkan Vekili Fatih Saraç toplantı için Riva'ya gitmişlerdir. Kulüp başkanlarının bir arada olduğu toplantı başlamış bulunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal