TFF Kadınlar 3. Futbol Ligi'nde Rusumat -4 Gençlik ve Adana 01 takımlar arasında oynanan karşılaşmada erkek oyuncu krizi çıktı!

TFF Kadınlar 3. Futbol Ligi'nde Rusumat -4 Gençlik ve Adana 01 takımları arasında oynanan ve Ordu temsilcisinin 2-0 kazandığı karşılaşmada enteresan bir olay yaşandı. Adana 01 takımı rakip takımın 2 erkek oyuncu oynattığını gerekçe göstererek Futbol Disiplin Kurulu'na başvurdu.

08.06.2022-09:26 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-09:38) TFF Kadınlar 3. Futbol Ligi'nde Rusumat -4 Gençlik ve Adana 01 takımlar arasında oynanan karşılaşmada erkek oyuncu krizi çıktı!

TFF Kadınlar 3. Futbol Ligi'nde yaşanan olay gündeme damga vurdu. Sözcü'de yer alan habere göre Ordu ekibi Rusumat ile Adana ekibi Adana 01 takımları arasında oynanan maçta erkek krizi çıktı. Adana 01 Futbol Kulübü, rakiplerinin erkek oyuncu oynattığını aktararak TFF'nin yolunu tuttu.

Kulüp başkanı açıklamalarda bulundu

TFF Kadınlar 3. Futbol Ligi'nde iki iki futbolcunu erkek kimliği almak için başvuruda bulunduğu ortaya çıktı. Bunun kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle Adana 01 Futbol Kulübü federasyona şikayette bulundu. Kulüp Başkanı Ayfun Kaplan konuyla ilgili açıklamasında, 'Federasyonun alacağı kararı bekliyoruz. Açıklamamızı daha sonra yapacağız.' ifadelerine yer verdi.

Ordu ekibi Rusumat -4 Gençlik takımında iki erkek oyuncunun oynatılması skandalı Türk futbolunun da gündemine oturdu.


Oyuncuların sakalları olduğu iddia ediliyor

Karşılaşmada ter döken iki futbolcunun daha önce erkek kimliği almak için başvuruda bulunduğu ve sonucu beklediği aktarıldı. Halen pembe kimlikle hayatlarını sürdüren iki ismin erkek hormonları olduğu hatta sakallarının olduğu aktarıldı. Konuyla ilgili gelişmeler herkes tarafından merakla takip edilmeye başlandı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal