Serdar Dursun: Milli Takım olarak çok iyi bir jenerasyon yakaladık

Litvanya – Türkiye maçında attığı 2 gol ile yıldızlaşan isimlerden biri olan Serdar Dursun, sahada 6 gol yerine 7-8-9 gol atabilecek durumda olduklarını söyledi.

08.06.2022-09:17 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-10:38)

UEFA Uluslar C Ligi’nde ilk maçında Faroe Adaları’nı İstanbul’da 4-0 mağlup etmeyi başaran A Milli Futbol Takımımız, ikinci karşılaşmada deplasmanda Litvanya’ya karşı gol oldu yağdı.

Tarihi bir farka imza attık

Litvanya – Türkiye maçında sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrılan Millilerimiz, oynadığı oyunla büyük bir beğeni toplamayı başardı.


Serdar Dursun galibiyetin ardından konuştu

Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Serdar Dursun, Milli formayla Litvanya karşısında 2 gol birden atmayı başardı. Serdar Dursun, Litvanya maçının ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Artık 3 günde 1 maç oynuyoruz. Takım olarak maça gayet iyi başladık. Topun hakimiyeti bizdeydi. 6-0 kazandık ancak 7-8-9 da olabilirdi. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. A Milli Takım'da çok yetenekli oyuncular var. Halil daha çok 10 numara gibi oynayan bir isim, ben ve Enes ise daha gole dönük oyuncularız. İyi bir jenerasyon yakaladığımızı düşünüyorum. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal