TFF hafta sonunda oynanacak olan Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig karşılaşmalarını olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelediğini duyurdu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava şartları nedeniyle ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar nedeniyle Spor Toro 1.Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maç tarihlerinin 1 hafta kaydırıldığını açıkladı.

10.03.2022-13:49 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-13:49) TFF hafta sonunda oynanacak olan Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig karşılaşmalarını olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelediğini duyurdu!

Tüm ülkede etkisini altına alan olumsuz hava koşulları futbola da yansıdı. Konuyla ilgili olarak TFF'den kritik karar geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanacak sıkıntılar nedeniyle Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maç tarhilerinin 1 hafta erlelendiğini belirtti. Yapılan açıklama gerek kulüpler gerek taraftarlar tarafından büyük dikkat çekti.

Kar yağışı nedeniyle karşılaşmalar ertelendi.

Resmi açıklama yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu konuyla ilgili açıklamasında, 'Hafta sonu tüm yurtta beklenen elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanması muhtemel sorunlar da dikkate alınarak, 11 – 14 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakaları 1 hafta kaydırılarak 18 – 21 Mart tarihleri arasında oynanacak. Bu liglerin kalan haftalarına ilişkin programlar ise daha sonra ilan edilecek. Ayrıca Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi, Kadınlar 2. Lig ve BAL müsabakaları da bir hafta kaydırıldı.' ifadelerine yer verdi.  Yapılan açıklama büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal