05.04.2022-09:27 (Son Güncelleme:05.04.2022-09:27)


1

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in gündeme bomba gibi düşen istifa kararının ardından yapmış olduğu ilk açıklamalar büyük ses getirdi. İnanın bu adamlarla uğraşılmaz sözleri herkesi şaşkına çevirdi.



2

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığından istifa eden Nihat Özdemir, aldığı bu karar ile birlikte spor kamuoyunda yeni tartışmaların önünü açtı.



3

Nihat Özdemir'in görevinden ayrılmasının ardından istifası ile ilgili olarak ortaya çeşitli iddialar atılmıştı. Posta Gazetesi'nden Faik Gürses'e istifası hakkında konuşan Nihat Özdemir, ağızları açık bırakacak cinsten sözler söyledi. Nihat Özdemir, istifası ile ilgili olarak ;



4

Nihat Özdemir : Bu anlık bir olay değildi. Uzun süredir kafamda şekillenen kararı uygulamaya koydum. Geçen hafta katıldığım UEFA görüşmelerinde bu konuyu kendi kendime açtım ve sonunda kararımı verdim.



5

Nihat Özdemir : Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ istifa sürecinde etken olmuştur. İstediğini yapmadım. Birçok yerde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istifamda rol oynadığı yazılsa da bunun aslı astarı yok.



6

Nihat Özdemir : Geldiğim günden beri yıpratıldım. Adeta yıldım. İnanın bu adamlarla uğraşılmaz. Ben de bugüne kadar iyi dayandım.



7

Nihat Özdemir : 13 hakem ile ilgili alınan kararın Tahkim Kurulu'ndan dönmesi de istifa kararımda asla ve asla etkili olmadı.



8

Nihat Özdemir : Maalesef yayın ihalesini gerçekleştiremedik. Katar'da yaptığımız son toplatında da işler iyi gitmedi. Bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim. Her şeyin hayırlısı olsun, şimdi hayatımda yeni bir dönem başlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR