04.04.2022-14:59 (Son Güncelleme:04.04.2022-14:59)


1

Erman Toroğlu, Trabzonspor - Beşiktaş maçının ardından bordo mavili futbolcularda bir an evvel şampiyonluk turu atma isteğinin gerginliğinin olduğunu söyledi.



2

Spor Toto Süper Lig'de haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında Trabzonspor kendi sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.



3

Bordo mavililerin karşılaşmadaki golünü Andreas Cornelius kaydederken, konuk ekip Beşiktaş'ın golü ise Valentin Rosier'den geldi.



4

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşması ile ilgili olarak Fotomaç Gazetesi'ne yapmış olduğu değerlendirmelerde bordo mavili futbolcularda erkenden şampiyonluk kutlama isteğinin gerilime yol açtığını söyledi. Erman Toroğlu, yapmış olduğu değerlendirmelerde ;



5

Erman Toroğlu : Trabzonspor orta alanı çok açık bıraktı. Sebebi de arkada oynayan oyuncuların fazla geri kaçmaları.



6

Erman Toroğlu : Tabi bunda defanstaki sakatlıklarının da bu olumsuz durumda büyük payı var. Futbolda şöyle bir şey var; yenemeyeceksen kaybetmeyeceksin. Şampiyonluğa giden Trabzonspor dün bunu yaşadı.



7

Erman Toroğlu : Bir de şu vardı. Bir an evvel şampiyonluk turu atmanın gerginliği gözüktü bordo mavili oyuncularda. Hiç gerek yok. Çünkü arka taraftan kovalayanlar da aman aman oynamıyorlar.



8

Erman Toroğlu : Onların da önümüzdeki haftalarda çok zor maçları var. Trabzonsporlu oyuncular 'Bir an önce şampiyon olalım' diyeceklerine, 'Tadına vara vara şampiyon olalım' deseler hedefe daha kolay ulaşırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR