04.04.2022-12:23 (Son Güncelleme:20.06.2022-14:18)


1

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in yoğun ısrarları üzerine transfer edilen Alexandru Cicaldau, inişli çıkışlı bir form grafiği sergilemişti.



2

Alexandru Cicaldau'yu büyük ümitlerle transfer eden Galatasaray, transferde ne yazık ki umduğunu bulamamıştı.



3

Galatasaray'daki geleceği merakla beklenen Rumen oyuncu için ise son günlerde sürpriz bir talip çıktığı konuşuluyor.



4

Cicaldau ile İspanya'nın köklü ekiplerinden Real Betis'in ilgilendiği öğrenildi.



5

Son gelen bilgilere göre Real Betis'in Şilili tecrübeli teknik direktörü Manuel Pellegrini Galatasaray'ın orta saha yıldızı Alexandru Cicaldau'yu gözüne kestirmiş durumda.



6

Şampiyonlar Ligi'ne katılma hedefi olan İspanyol ekibi bu anlamda yapacağı takviyeler ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bu anlamda Rumen futbolcunun oynadığı futbolda teknik adamın dikkatini çekmiş durumda. Yaz transfer dönemine doğru Cicaldau ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu



7

Yaz transfer döneminde Galatasaray, Rumen futbolcuyıu Universitatea Craiova takımından 6.5 milyon euro'ya kadrosuna almıştı. İtalya'dan Fiorentina ve Sampdoria takımları da Rumen yetenekle ilgilenmekte. Cicaldau çıktığı 35 karşılaşmada 5 gol ve 4 asistle oynadı. Profesyonel kariyerine başladığı Craivo takımında ise 129 karşılaşmada 33 gol ve 21 asistlik bir katkı sağladı.



8

Futbolcu kariyerine Academia Hagi takımında başladı. Ardından ülkesinin Viitorul takımının yolunu gitti. Sonrasında yine Rumen takımı Univ. Craivo'ya transfer oldu. Son olarak ise yaz transfer döneminde Galatasaray'a transferi gerçekleşti. Futbolcu bu sezon ortaya koyduğu performansla bazı maçlarda yoğun eleştiri alırken bazı maçlarda da alkış almayı başardı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR