TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Yayın İhalesi Hakkında Merakla Beklenen Açıklamalar!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, merakla beklenen Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yayın ihalesi süreci ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulunarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

14.02.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-17:27)

Futbolseverlerin merak içerisinde beklediği Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yeni yayıncı kuruluşu yakında belli olacak. Bugün Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen Yayın Hakları İhalesi Komisyon Toplantısında oldukça sıcak gelişmeler yaşandı.

NİHAT ÖZDEMİR'DEN YAYIN İHALESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, bugün önümüzdeki sezonun yayın ihalesi için gerçekleştirilen toplantıda yapmış olduğu açıklamalarda ;


' Yeni dönem yayın ihalesi sürecinde sona doğru geldik. Türk futbolu için çok önemli bir gündeyiz. Bunun için TFF statüsüne istinaden 14 Nisan 2021'de Kulüpler Birliği Vakfı'mız ile ortaklaşa yayın ihale komisyonunu oluşturduk ve hemen çalışmalarımıza başladık. Hep beraber ticari değerimizi en yüksek seviyeye ulaştırmak hedefiyle yola çıktı. Türk futbolu için en iyi rakamı oluşturmak istiyorduk ve futbol ailesi olarak şu ana kadar birlik beraberlik içinde ortak bir çaba gösterdik. Özellikle Kulüpler Birliği Vakfı Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu ve komisyonda yer alan değerli başkanlarımız Ali Koç, Burak Elmas, Göksel Gümüşdağ ve Mehmet Sepil'e teşekkür ediyorum. Komisyondaki mesai arkadaşlarıma, katkı veren diğer başkan ve yöneticilerimize teşekkürlerimi sunarım. İhaleyle ilgili şartname hazırlanırken kulüplerimizin görüş ve önerileri çok önemliydi. Komisyonumuzda yer alan 4 kulüp başkanımızın da katılımlarıyla uyum içinde birçok toplantı yaptık ve konuları istişare ettik. Yola çıkarken komisyonumuz danışman olarak 6-7 aday arasından IMG Media'yı seçti ve kendilerinden de destek aldık. Bütün dünyadaki modelleri inceledik. Gelişen teknolojiyi de baz alarak yeni ürünler ve farklı paketler üzerine de odaklandık. Titiz araştırmalarımızın ardından Avrupa'da birçok ligde geçerli olan modellerden hareketle, bol seçenekler sunan, çoklu paket sistemi içeren özel bir şartnameyi de hazırladık. İhalemizi, bütün sermaye şirketleri, kamu kurum ve kuruluşlarının iş ortaklarına açtık. Şartnamemizi hazırlarken ve ihale çalışmalarını sürdürürken birçok noktaya özen gösterdik. Son teklif tarihini de bugün olarak belirlemiştik. Bugün itibarıyla tarih ve saat sona ermiş bulunmaktadır. 36'sı yurt dışından 46 firma şartnameyi incelemek için almıştı. Türk futboluna katkı sağlamak isteyen, ihaleye talip olan yerli ve yabancı tüm seçkin kuruluşlara teşekkür ediyorum. Komisyon olarak bu teklifleri noterimizin de huzurunda açarak değerlendirmemizi yapacağız ve inşallah en iyi teklifi sunarak kazanan yayıncımızla veya yayıncılarımızla yolumuza devam edeceğiz. Umuyorum ki bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların neticesini en iyi şekilde alacağız. İhalenin en iyi teklifle bir an önce sonuçlanmasını ve Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum. ' ifadelerini kullanarak düşüncelerini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal