Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'dan Yayın İhalesi Müjdesi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Spor Toto Süper Lig'in yeni yayın ihalesi ile ilgili gerçekleştirdiği görüşmede Başkan Ahmet Ağaoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

14.02.2022-15:41 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-15:41) Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu'dan Yayın İhalesi Müjdesi!

Tüm futbolseverleri yakından ilgilendiren yayın ihalesi için geri sayıma geçildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bugün yayın ihalesi ile ilgili olarak kritik bir toplantı gerçekleştirildi.


BAŞKAN AĞAOĞLU'NDAN KRİTİK AÇIKLAMALAR

Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yayın ihaleleri ile ilgili olarak gerçekleştirilen görüşmede yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Son 2 yıldır çok ciddi ekonomik sorunlarla karşı karşıya olan futbol kulüplerimizin en önemli gelir kaynağının naklen yayın gelirleri olduğu hepimiz tarafından bilinen bir gerçek. Özellikle Anadolu kulüplerimizin gelir kaynağının yüzde 80'ini naklen yayın geliri oluşturduğu bu süreçte, yaşadığımız ekonomik sıkıntılar hem saha hem de kulüp performansında çok ciddi sorunlar ortaya çıkardı. Yapacağımız yeni naklen yayın ihalesinin kulüplerimizi tatmin edecek bir rakamla sonuçlanması, kulüplerimizin ekonomik sorunlarını ve finansal yükünü hafifletebilecek düzeyde olması, en büyük temennimiz. Finansal anlamda yaşadığımız ciddi irtifa kaybının, performans olarak da irtifa kaybına sebep olduğu bir gerçek. İçinde bulunduğumuz ekonomik sorunları izole etmediğimiz sürece, finansal problemlerimiz çözüm bulmadığı takdirde, Türk futbolunun, özellikle Anadolu futbolunun arzu edilen noktaya gelmesini beklemek hayalcilikten öte bir tutum olur. Kulüpler Birliği Vakfı olarak önümüzdeki ihale sürecinden ortaya çıkacak neticenin, gelirlerinin yüzde 80'i naklen yayına bağlı olan kulüplerimizin ekonomik problemlerine çözüm olacağı düşüncesiyle, Türk futboluna hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal