TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Norveç Maçı ve Süper Lig'de Şampiyonluk Yarışı Açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında oynayacağımız Norveç karşılaşması ve Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yaşanan şampiyonluk yarışı ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

06.10.2021-11:55 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-12:03)

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında Norveç ve Letonya ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Takımımız bu iki zorlu karşılaşmaya galibiyet hedefi ile çıkıyor.

MİLLİ TAKIM STEFAN KUNTZ İLE İLK SINAVINA ÇIKIYOR!

Teknik Direktör Şenol Güneş ile yollarını ayıran A Milli Futbol Takımı'nda göreve geçtiğimiz günlerde başlayan Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkacak olan Millilerimizin nasıl bir oyun sergileyeceği ise merak içerisinde bekleniyor.

TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR'İN AÇIKLAMALARI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında oynayacağımız Norveç, Letonya karşılaşmaları ve Spor Toto Süper Lig'de devam eden şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Federasyon Başkanı Nihat Özdemir, yapmış olduğu açıklamalarda ;

NORVEÇ MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Biliyorsunuz Sayın Şenol Güneş'ten sonra Sayın Stefan Kuntz'u göreve getirdik. Yeni milli takım kadrosunu topladık. Riva'da çalışmalara başladılar. 8 Ekim'de Norveç'le çok önemli bir maça çıkacağız. Ardından da Letonya'ya gideceğiz. Orada da önemli bir maçımız var. 8 Ekim ve 11 Ekim'de milli takımımız için çok önemli iki maçımız var. İnşallah bu iki maçı galibiyetle bitirirsek, gruptan birinci çıkma şansımız dahi olabilir. 11 Ekim'de biz Letonya ile oynarken, Hollanda da Norveç ile karşılaşacak. Bu şekilde gurubun birinci ve ikincisini belirleyecek bir milli maç haftasını geride bırakmış olacağız. Norveç maçını alırsak lider de çıkabiliriz, ikinci olarak da çıkabiliriz.

SÜPER LİG'DE ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Fenerbahçe, Galatasaray Trabzonspor ve Beşiktaş, hepsi şu anda liderlik için büyük bir mücadele veriyor. Süper Lig'de çok önemli, mücadeleci maçlar seyrediyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal