Maç Sona Erdi! Galatasaray 2-0 Gaziantep

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında geçtiğimiz haftayı derbi mağlubiyeti ile kapatan Galatasaray kendi sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya geliyor.

06.10.2021-10:16 - (Son Güncelleme: 31.10.2021-21:04) Maç Sona Erdi! Galatasaray 2-0 Gaziantep

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Galatasaray : Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Barış Alper Yılmaz, Olimpiu Morutan, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu.

Gaziantep FK : Günay Günenç, Oğuz Ceylan, Djilobodji, Ertuğrul Ersoy, Alan Tosca, Doğan Erdoğan, Merkel, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir.

İKİ TAKIM ARASINDA

Gaziantep FK'ya rakip olduğu beş resmi maçta yenilgi almayan Galatasaray (3G 2B), bu karşılaşmaların tamamında 2+ gol sevinci yaşadı.
Galatasaray'a rakip olduğu son iki Süper Lig maçını kaybeden Gaziantep FK, en üst ligde hiçbir rakibinden üst üste üç yenilgi almadı.
Evinde oynadığı son yedi Süper Lig maçının altısını kazanan Galatasaray (1M), tek mağlubiyetini gol atamadığı tek karşılaşmada Alanyaspor'a 1-0 mağlup olarak aldı.
Bu sezon deplasmanda oynadığı beş Süper Lig maçının dördünü kaybeden Gaziantep FK (1B), bu mağlubiyetlerin tamamında 2+ gol yedi.
Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 10 maçta 14 gol yiyen Galatasaray, lig tarihinde sadece iki sezonda bu aşamayı daha fazla gole izin vererek geçti (2008/09 ve 2009/10'da 15).
İstanbul takımlarına rakip olduğu son iki Süper Lig maçında gol yemeyen Gaziantep FK (1-0 vs Başakşehir & 0-0 vs Beşiktaş), daha önceki 23 karşılaşmada aynı sayıda gole kapama yapabilmişti.
Süper Lig'in 2021/22 sezonunda öne geçtiği maçlarda 7 puan kaybeden Galatasaray (5G 2B 1M), 2020/21'in tamamında bu şekilde 8 puan bırakmıştı.
Bu sezon Süper Lig'de en fazla golde pay sahibi olan Galatasaray oyuncusu konumundaki Alexandru Cicaldau (3 gol & 1 asist), iç sahada sadece bir kez tabelayı değiştirebildi (1 asist vs Göztepe).
Süper Lig kariyerinde Galatasaray'a attığı üç golü de deplasmanda kaydeden Gaziantep FK santrforu Muhammet Demir, Eylül 2015'ten bu yana sarı-kırmızılı ekibin filelerini havalandıramıyor.
Galatasaray'a konuk olduğu dört Süper Lig maçında galibiyet alamayan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, bu karşılaşmaların hiçbirinde gol sevinci yaşayamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal