TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a Yanıt Geldi!

TFF Başkanı Nihat Özdemir, federasyonun resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı ve son dönemde TFF hakkında açıklamalarda bulunan Burak Elmas'a cevap verdi.

07.12.2021-16:48 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-17:02)

Yakın zamanda Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın, TFF başkanı Nihat Özdemir ve Fatih Terim'e verilen cezalar hakkındaki açıklaması büyük gündem olmuştu. Burak Elmas'ın yaptığı açıklamalar gerek Galatasaray camiasında gerek Türk futbolunda büyük yankı uyandırmıştı. Burak Elmas'ın açıklamalarına Nihat Özdemir'den yanıt geldi.

TFF'DEN BURAK ELMAS'A DİKKAT ÇEKEN CEVAP

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, federasyonun resmi internet sitesinden bir yazı yayınladı ve Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın son dönemdeki açıklamalarına cevap verdi. Yayınlanan yazıda, 'Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Burak Elmas'ın çeşitli kerelerde, şahsım, Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve Federasyonumuzla ilgili bazı haksız söylemlerde bulunması, kabul edilmesi imkânsız olan bu iddiaların kamuoyunda yer alması nedeniyle bir açıklama yapmam zaruri hale gelmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu, 98 yıllık köklü bir tarihe sahip millî bir kurumdur. TFF Yönetim Kurulu'nun üyeleri; değerli, saygın ve önemli insanlardır. '
'Federasyonumuz için yapılan gruplaşma, birbirinin altını oyma gibi yakışıksız iddiaları kabul etmemiz mümkün değildir. Ben ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım seçildiğimiz günden itibaren; beraberlik, uyum ve dayanışma içerisinde çalışmaktayız. Sayın Elmas iddialarını, dayanakları ile birlikte isim isim kamuoyuna açıklamalıdır. '
'Ayrıca; Federasyonumuz, yoğun bir şekilde Kulüpler Birliği Vakfı ile birlikte Türk Futbol Hakemlik Sistemi, Yayın İhalesi, TBMM nezdinde devam eden Yeni Spor Kulüpleri Yasası, Korsan Yayınların Engellenmesi gibi birçok ortak çalışmayı dayanışma içerisinde yürütmektedir.' şeklinde açıklamarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal