Fenerbahçe'den Attila Szalai Hakkında Transfer Açıklaması!

Fenerbahçe Spor Kulübü, son günlerde Attila Szalai'nin İngiliz ekibi Chelsea'ye transfer olacağı yönündeki iddialara resmi bir açıklama ile yanıt verdi.

07.12.2021-16:44 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-16:50)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Attila Szalai'nin transferi gündeme bomba gibi düşmüştü.

ATTİLA SZALAİ CHELSEA İLE ANLAŞTI MI?

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Attila Szalai'nin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile anlaşma sağladığı yönündeki iddialar son günlerin en çok konuşulan konularından biri haline gelmişti.

SZALAİ GELDİĞİ GÜNDEN BU YANA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Sarı lacivertli taraftarların geçtiğimiz sezon kadroya katılmasından bu yana büyük bir destek verdiği Macar yıldız Attila Szalai, performansıyla da göz doldurmuştu.

SARI LACİVERTLİ KULÜPTEN ATTİLA SZALAİ AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden başarılı oyuncusu Attila Szalai hakkında çıkan transfer iddialarına ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Son birkaç gündür kamuoyunda, dış basın ve sosyal medya kaynaklı olarak ortaya atılan oyuncumuz Attila Szalai’nin transferi ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüz, başarılı futbolcumuz Attila Szalai ile ilgili herhangi bir transfer görüşmesi yapmamıştır. Oyuncumuz, çalışmalarını tamamen takımımızın hedeflerine konsantre olmuş şekilde sürdürmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal