TFF Başkanı Demirören'den, Macaristan Futbol Federasyonuna Ziyaret!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csanyi'yi ziyarette bulundu.

08.08.2018-17:37 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-17:32) TFF Başkanı Demirören'den, Macaristan Futbol Federasyonuna Ziyaret!

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen ziyarette, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ve Alaattin Aykaç ile genel sekreter Kadir Kardaş, Macaristan Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Sandor Berzi ve genel sekreter Marton Vagi'nin de yer aldığı belirtildi.

Türkiye ve Macaristan futboluna ilişkin konuların görüşüldüğü buluşmada ağırlıklı olarak Türkiye'de yeni uygulanmaya başlanan Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin konuşulduğu ifade edildi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in daveti üzerine Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csanyi ve yetkililerin, önümüzdeki günlerde Riva'da bulunan VAR Merkezi'ni ziyaret edeceği bildirildi.

Ziyarette, Yıldırım Demirören ile Sandor Csanyi arasında karşılıklı hediye takdiminin gerçekleştiği bilgisi de yer aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal