TFF 1959 yılı öncesi şampiyonluklarla ilgili kararını verdi mi? 1959 yılı öncesi şampiyonluklar sayılacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den sürpriz açıklama geldi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili ile ilgili olarak yapılan başvuru hakkında konuştu. Göreve yeni geldiklerini söyleyen başka bu konuda biraz zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

26.07.2022-09:39 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-09:39)

Merkez Hakem Kurulu’nda yeni sezon öncesinde Yaz Semineri gerçekleştirildi. Seminere katılım sağlayan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakemlik kariyerine son veren Fırat Aydınus’a plaket verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri’nde sürpriz açıklamalarda da bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Başkan Büyükekşi’nin özellikle de 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tesciline ilişkin açıklamalar büyük ses getirdi.


1959 yılı öncesi şampiyonluklarla ilgili sürpriz açıklama

Başkan Mehmet Büyükekşi, gerçekleştirilen seminerde, 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili konusunun çok fazla gündeme getirildiğini, kendilerine biraz zaman verilmesi gerektiğini söyledi. TFF Başkanı Büyükekşi, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Göreve başladığımız tarih 16 Haziran. Temmuz ayı daha bitmedi. Aldığımız çok önemli kararlar var. Bu da iki yıl önce başvurulmuş, bizim de başlayalı bir ay oldu. Bize biraz zaman verin. Bizim herhangi bir şahsi görüşümüz yok. TFF yönetmelikleri, talimatları var. O talimatlar neyi söylüyorsa biz onu uygularız. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal