Beşiktaş'tan ayrılan ve Glasgow Rangers'a giden Rıdvan Yılmaz'a yeni takımının teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'tan övgü dolu sözler geldi!

Beşiktaş'tan İskoç ekibi Glasgow Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Futbolcu hakkında ise son olarak Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst'tan yoğun övgü geldi.

26.07.2022-09:30 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-09:39)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta sergilediği performans ile pek çok takımın transfer radarında olan Rıdvan Yılmaz aldığı kararla İskoç ekibi Glasgow Rangers'ın yolunu tutmuştu. Rangers'a giden oyuncunun transferi Avrupa'da büyük ses getirirken, genç yetenek hakkında son olarak Rangers teknik direktörü olan Hollandalı futbol efsanesi van Bronckhorst'tan çok önemli açıklamalar geldi.

Yakından takip ediyormuş

Kulübün internet sayfasına açıklamalarda bulunan Hollandalı hoca 2027 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanan 21 yaşındaki futbolcuyu uzun süredir yakından takip ettiklerini vurguladı. Milli futbolcudan övgüyle bahseden 47 yaşındaki Hollandalı hoca, 'Rıdvan'ı kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Takımın kalitesini büyük oranda artıracağını düşünüyorum.'


'Beşiktaş gibi gerçekten talepkar ve kazanma anlayışıyla sahaya çıkan bir takımda, son yıllarda büyük bir gelişim yaşadı ve bu durumdan çok etkilendim. Onu, önümüzdeki günlerde antrenmanlarda görmeyi ve sahaya çıkmasını dört gözle bekliyorum.' değerlendirmesi yaptı.

Önemli başarılarda pay sahibi oldu

Beşiktaş altyapısında yetişen Rıdvan Yılmaz, sergilediği performansla takımın A seviyesine yükselmeyi başardı. Oyuncu Beşiktaş ile 1 kez Süper Lig, 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez Türkiye Süper Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi. Kısa süre önce ise İskoç ekibi Glasgow Rangers ile anlaşmaya vardı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal