Texas'ta Düşen Uçak Paramparça Oldu!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Texas eyaletine yolcu uçağı düştü. Yere çarpmanın etkisiyle uçak paramparça oldu.

20.10.2021-09:37 - (Son Güncelleme: 20.10.2021-09:51)

Amerika Birleşik Devletleri'nin Texas eyaletinde gerçekleşen uçak kazasında paramparça olan uçakta sadece 2 kişi yaralandı.

ABD'nin Texas eyaletinde yer alan Waller County'deki Houston Executive Havalimanı'ndan kalkış yapan, içinde 3 mürettebat ile 18 yolcu taşıyan McDonnell Douglas MD-87 tipi yolcu uçağı kalkıştan bir süre sonra düştü. Amerika Birleşik Devletleri Federal Havacılık İdaresi yaptığı açıklamada kazanın kalkış sırasında uçağın çitlere çarpmasıyla gerçekleştiğini duyurdu.


SADECE 2 YARALI VAR

Uçak düştükten kısa bir süre sonra olay yerine gelen yardım ekipleri, bütün yolcuların kazadan sağ kurtulduğunu açıkladı. Yolculardan 1 kişinin sırtından yaralandığını belirten yetkililer uçakta çıkan yangınında söndürüldüğünü aktardı.

EN İYİ SONUCU ALDIK

Acil Servis Yöneticisi Tim Gibson, kazayla ilgili yaptığı açıklamada en iyi sonucu aldıklarını belirtirken sözlerine şu şekilde devam etti; “  Bu tür durumlarda her zaman en kötüsüne hazırlanırız ancak hep en iyi ihtimalin gerçekleşmesini bekleriz, bugün en iyi ihtimal gerçekleşti.” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal