Tevfik Göksu’nun 'Hodri Meydan' Çağrısına Medya Kuruluşlarından Yanıt Gelemedi

AK Parti Esenler Belediye Başkanı Göksu'dan 7 medya kuruluşuna: İtham ve sorularınızı toplayın gelin, hodri meydan!

25.06.2021-14:27 - (Son Güncelleme: 25.06.2021-15:52) Tevfik Göksu’nun 'Hodri Meydan' Çağrısına Medya Kuruluşlarından Yanıt Gelemedi

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 'Hodri Meydan' meydan diyerek, Cumhuriyet, Birgün, Sözcü, Halk TV, KRT, Oda TV ve Tele 1’i cuma günü 11.00'de basın toplantısına davet etti. 


‘İTHAM VE SORULARINIZI TOPLAYIN GELİN BEKLİYORUZ’ 

Bakan Tevfik Göksu sosyal medya hesabından (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda, şimdiye dek belediyeye ilişkin algı dolu, yalan haberler yapıldığına dikkat çekerek bu medya kuruluşlarına çağrıda bulundu. Bakan Göksu tarafından yapılan açıklamada ‘Esenlerimize olan ilginizin sebebini çok iyi biliyoruz. İBB’nin başarısızlıklarını örtmek için Esenler Belediyemiz üzerinden manipülasyon ve algı yapmaya çalışıyorsunuz. Bugüne kadar belediyemizle ilgili yaptığınız taraflı, çarpıtılmış, algı dolu haber, itham ve sorularınızı toplayın gelin. Bekliyoruz’ şeklinde konuştu. 

‘YALANLARIYLA YÜZLEŞMEYE YÜREKLERİ YETMEDİ’ 


Fakat Bakan Tevfik Göksu’nun bu davetine medya kuruluşlarından hiçbir basın mensubunun katılım sağlamaması ortaya ilginç bir tablo çıkardı. Bakan Mehmet Tevfik Göksu, sosyal medya hesabından (Twitter) gerçekleştirdiği fotoğraflı paylaşımda, medya kuruluşu üyelerine tepkide bulunarak ‘Gelemediler... Yalanlarıyla yüzleşmeye yürekleri yetmedi’ notunu duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal