Teslalar hacklenebilir mi? Dünyayı Ardında Bırak filmi tartışma yarattı

Netflix'in yeni yapımı "Dünyaya Ardında Bırak", dikkat çeken Tesla sahnesiyle sosyal medyayı birbrine kattı. Dünya markası haline gelen Tesla için 'hacklenebilir mi?' sorusu sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

11.12.2023-13:01 - (Son Güncelleme: 11.12.2023-13:44) Teslalar hacklenebilir mi? Dünyayı Ardında Bırak filmi tartışma yarattı

Hollywood'un en çok aranan isimlerinden biri olan dünyaca ünlü yıldız Julia Roberts, bir süredir ara verdiği kariyerine "Dünyayı Ardında Bırak" filmiyle  kariyerine bomba gibi bir dönüş yaptı.

2020'nin en çok satan Rumaan Alam'ın aynı isimli kitabından uyarlanan yapım, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle önceki gün Netflix'te izleyenlerin beğenisini topladı.

dünya

Teslalar hacklenebilir mi?

Sinema tutkunlarından tam not alan yapımdaki "Tesla" sahnesi ise izleyenlere adeta dehşet yaşattı.

Son dönemlerde otomobil dünyasında 1 numaraya yükselen Tesla'nın yer aldığı yapımda FSD modundaki araçların siber saldırı sebebiyle kontrolden çıkıp birbirine çarptığı ve 'yaya' güvenliğini tehlikeye attığı sahne izleyicileri korkuttu.

dünya

Bu görüntüler, Tesla'nın siber güvenlik konusundaki hassasiyetini bir kez daha gündeme taşırken, bu araçların hacklenip hacklenemeyeceği sorusu da merak konusu oldu.

Tesla'dan ise henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

dünya

dünya

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal