Teşkilat yeni bölüm var mı, neden yok? 5 Haziran Teşkilat yeni bölüm ne zaman?

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat 5 Haziran'da ekranlarda olacak mı? Yeni bölümlerle ne zaman ekranlarda olacak? Teşkilat dizisi sezon finali yaptı mı? işte detaylar...

05.06.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-16:06) Teşkilat yeni bölüm var mı, neden yok? 5 Haziran Teşkilat yeni bölüm ne zaman?

Ankara'da çekimleri yapılan TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisi 5 Haziran 20:00'da yeni bölümü yayınlanacak mı merak konusu oldu. Fakat geçtiğimiz hafta sezon finali yapan Teşkilat dizisi izleyicilere veda etti. 5 Haziran Pazar günü yeni bölümü ile ekranlarda olmayacak. Yeni sezon tarihi ise net olmasa da 4 Eylül 2022 'de yayınlanması bekleniyor. Teşkilat dizisi ile ilgili detaylar haberimizde!

5 Haziran Teşkilat dizisi var mı yok mu yeni bölüm ne zaman?

TRT1 de yayınlandığı günden beri seyircilerin beğenisini toplayan Teşkilat dizisi geçen hafta sezon finali yaptı. İzleyicilerini üzen Teşkilat dizisi bu yüzden bu hafta yeni bölümü ekranlarda olmayacak.
teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman?

Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman?

Teşkilat dizisinin çekimi başkent Ankara'da yapıldı. TRT1 de ilenme rekorları kıran dizi yeni sezonda hız kesmeden devam edecek. Yeni oyuncuların katılması bekleniyor. Sevilen dizi 4 Eylül 2022' de yeni bölümleriyle ekranlarda olmaya devam edecek.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal