Gönül Dağı Dilek öldü mü, Gülsim Ali İlhan neden ayrılıyor, açıklama geldi mi?

TRT1'in sevilen dizilerinden Gönül Dağı'nda yer alan Dilek karakteri sezon finalinde bir kaza geçirmişti. Gülsim Ali'nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise sevenleri tarafından araştırılıyor. Peki Gülsim Ali diziden ayrıldı mı? Tüm detaylar haberimizde.

04.06.2022-20:57 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-20:57) Gönül Dağı Dilek öldü mü, Gülsim Ali İlhan neden ayrılıyor, açıklama geldi mi?

Cumartesi akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan ve birçok insanın severek takip ettiği Gönül Dağı dizisinin Dilek karakterinin ölüp ölmediği merakla araştırılan konular arasında. Peki Dilek öldü mü? Gülsim Ali diziden ayrıldığını açıkladı mı? Gönül Dağı Dilek karakteri ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı Dilek

Gönül Dağı dizisinin sezon finali olarak yayınlanan son bölümünde Dilek karakteri bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Hamile olan karakterin bebeği kurtarılırken kendisi ameliyatta hayatını kaybetmişti. Gülsim Ali, diziye veda ettiğini şahsi Instagram hesabından şu sözlerle duyurdu; "Tüm sevenlerime buradan teşekkür etmek istiyorum. Sizler iyi ki varsınız, yazdığınız binlerce yorum ve mesaj içimi paramparça etti. Bazılarınız çıkan asılsız haberlere inanıp bana kızdınız, fakat şunu bilmenizi isterim, ben oyunculuk yapabilmek için tüm sevdiklerimi, ailemi geride bırakıp tek başına anavatanına göçmüş biriyim. Hiçbir özlem, hiçbir şehir ve hiçbir hava şartı beni, aşk ile yaptığım mesleğimi icraa etmekten alıkoyamaz. Yazılanın aksine Eskişehir'i, Sivrihisar'ı ve tüm ekibi çok sevdim, sadece hikayem bitti. Ben de böyle bitsin istemezdim. Elveda Gönül Dağı ailesi."

Gönül Dağı Dilek Diziden Ayrıldı Mı

Gülsim Ali diziden ayrıldı mı

Dizide Taner karakterinin eşi Dilek'i canlandıran Gülsim Ali İlhan dizinin sezon finalinde diziden ayrıldı. Sezon finali fragmanında dizinin takipçileri Dilek'i Taner'in kanlar içinde kucağında tuttuğunu gördü. Ramazan ve Veysel, Gülsüm öğretmen de gözyaşları içinde kızını karşıladı. Dilek karakteri sezon finalinde ameliyatta kurtarılamayarak hayata veda etti. Gülsim Ali İlhan Gönül Dağı dizisinden böyle ayrılmış oldu.

Gülsim Ali İlhan kimdir

18 Şubat 1992 senesinde hayata gözlerini açmıştır. Bulgaristan Rusçuk doğumludur. Bulgarca ve İngilizceyi iyi derecede bilmektedir. Oyuncu ve modeldir. 2012 senesinde Son Yaz Balkanlar'da Ayşe karakterini, 2016 senesinde Yusuf Çim ile Star TV'nin Hanım Köylü adlı dizisinde İlkgün karakterini, Diriliş Ertuğrul dizisinde Aslıhan Hatun, Yüzleşme dizisinde ise Ayşegül karakterini canlandırdı. Payitaht Abdülhamid adlı dizide Gülcemal karakterini canlandıran genç ve başarılı oyuncu son olarak Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat vermiştir. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal