Teşkilat dizisi bitiyor mu? Teşkilat FİNAL mi yapıyor? Teşkilat sezon finali ne zaman? Teşkilat kaçıncı bölümde final yapacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat her Pazar izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. 2.sezonuyla beraber ekranlarda bulunan Teşkilat dizisi bitiyor mu soruları gündeme damgasını vurdu. İzleyici kitlesi çok fazla olan Teşkilat'ın yeni sezonda ekranlarda olmayacağı konuşuluyor. Çekimlere devam eden Teşkilat yeni sezonda olmayacak mı? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitti mi? sorularının yanıtı haberimizde yer almaktadır

15.05.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-20:45) Teşkilat dizisi bitiyor mu? Teşkilat  FİNAL mi yapıyor? Teşkilat sezon finali ne zaman? Teşkilat kaçıncı bölümde final yapacak?

Her bölümüyle izleyenleri heyecanlandıran Teşkilat tüm hızıyla devam ederken final mi yapıyor soruları sıklık kazandı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu'nun yer aldığı Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara'da devam ediyor. Başarılı sezonu geride bırakan Teşkilat yeni sezonda ekranlar da olacak mı? Reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan Teşkilat oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un açıklamaları kafaları karıştırdı. Ankara'nın ayazını çok fazla hissettiğine dair yaptığı açıklama dizinin final mi yapıyor sorusuna neden oldu. İşte Teşkilat hakkında tüm detaylar haberimizde

Teşkilat dizisi final mi yapıyor?

TRT1 ekranlarında yer alan Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara'da yapılmaktadır. Bu nedenle oyuncular İstanbul'a setten zaman bulduklarında gelme fırsatı buluyorlar. Teşkilat dizisinin başarısının nedenlerinden başrol oyuncularının uyumundan da kaynaklanmaktadır. Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul dizide ki başarılı performanslarıyla beğeni toplamaktadırlar.

Teşkilat final mi yapıyor?

Teşkilat dizisinin çekimleri hakkında röportaj yapan Ertuğrul, Ankara'nın kışına değinmeden geçmedi. Ankara'da ilk defa kış ayını gören Ertuğrul, ''Çekimler sırasında Ankara ayazı bizi çok zorladı. Uzun süren kış şartları bizi etkilerken soğuklar bizi mahvetti.'' ifadelerini kullandı.

Aslen İzmirli olan Çağlar Ertuğrul, yaz aylarında dinlenmek ve sakinlik istediği için İzmir'deki evine gideceğini söylerken bir proje üzerinde çalıştığını ve bu yazın faaliyete geçireceğini belirtti. Kendi yazdığı hikayenin başrolünde olacağını söyleyen Ertuğrul'un söylemleri kafaları karıştırdı. Teşkilat dizisi bitiyor mu sorusuna henüz resmi açıklama gelmedi. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal