Teşkilat 73. bölüm fragmanı: TRT 1 Teşkilat yeni bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman?

TRT 1’in başarılı dizisi Teşkilat’ın yeni bölüm heyecanı milyonlarca seyirciyi sardı. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde neler olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını Teşkilat 73. bölüm fragmanı, Teşkilat yeni bölüm özeti, Teşkilat son bölüm izle gibi terimlerle araştırmalar yapıyor. Peki TRT 1 Teşkilat yeni bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte Teşkilat yeni bölüm özeti...

16.04.2023-12:48 - (Son Güncelleme: 16.04.2023-12:48)

Her hafta Pazar günleri TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor. Sevilen dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacağı izleyenlerin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Dizi severler konu hakkında Teşkilat 73. bölüm fragmanı, Teşkilat  yeni bölüm özeti, Teşkilat son bölüm izle gibi terimlerle araştırmalar yapıyor. Peki TRT 1 Teşkilat yeni bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman?

TRT 1 Teşkilat yeni bölümde neler olacak?

Hartley, yaşadığı hezimetin ardından Siyah İnci'yi kontrol etmekte zorlanır. Zehra ve Ömer arasındaki bağın güçlenmesi Siyah İnci'nin intikam hırsını körükler.

Teşkilat 73 Bölüm Fragmanı

Namlunun ucunda olan Korkut'un ise Helen'e sunacağı teklif safları değiştirecektir. Efkar, ailesinden uzakta vatan borcunu ödemek için çabalarken aşina olduğu bir acıya şahit olur.

Ömer ve Zehra geçmişe aralanan kapıdan artık adım atmışlardır fakat bu durumun kendilerine acı ve intikam duygularını beraberinde getireceğinden habersizdirler.

Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman?

Deniz Baysal ve Murat Yıldırım gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Teşkilat dizisi yeni bölümü 16 Nisan 2023 Pazar günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Teşkilat 73. bölüm fragmanı ise yeni bölüm sonrasında ekranlara gelecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal