Teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li vekilin nereye kaçtığı tespit edildi!

PKK terör örgütü üyeleriyle fotoğrafları meydana çıktıktan sonra dokunulmazlığı kaldırılan ve sonrasında yakalama kararı çıkarılan HDP'li Semra Güzel'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olması gereken adresinde bulunamadığı aktarılan Güzel'in, Suriye'de, YPG kontrolünde olan bölgeye geçtiği öne sürüldü.

05.04.2022-09:49 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-10:29) Teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li vekilin nereye kaçtığı tespit edildi!

Öldürülen bir terör örgütü üyesiyle fotoğrafları olduğu tespit edilen HDP'li Semra Güzel'in milletvekili dokunulmazlığı kaldırılmış ve sonrasında da yakalama kararı çıkarılmasına karar verilmişti. Fakat söz konusu adreste olmayan HDP'li ismin nereye gittiği merak edilirken konu hakkında yeni aksiyonlar yaşandı. İddiaya göre Semra Güzel, dokunulmazlık dosyasının Mecliste tartışıldığı esnada Suriye'ye kaçtı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Adıyaman’da yürüttüğü operasyonda öldürülen terörist Volkan Bora'yla olan samimi fotoğrafları sonrası HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, dokunulmazlık dosyası TBMM'ye geldikten sonra bir anda gözlerden kayboldu. Hatta öyle ki Güzel'in savunmasını bile vekil arkadaşları yaptı.

Teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li vekilin nereye kaçtığı tespit edildi!

Önce Diyarbakır, sonra Şırnak oradan da Suriye

“Yurt dışına çıkma yasağı” gelmesinin ardından Semra Güzel’e, dokunulmazlığı kaldırıldı ve yakalama kararı çıkartıldı. Ancak Güzel olmadı gereken adreslerde yoktu. Bunun üzerine görgü tanıklarından alınan bilgiler Güzel'i ocak ayı sonlarında Diyarbakır'da, kısa bir süre sonra da Şırnak'ta gördüğü ifade etti. Gelen bilgiler doğrultusunda, HDP'li Güzel'in Ezil Çayı üzerinden Suriye'de YPG'nin kontrolünde bulunan bir sahaya geçtiği düşünülüyor. Güzel’in geçiş yaptığı esnada dokunulmazlığı kaldırılmadığı aktarıldı. Ülkeden kaçan kadının dokunulmazlığı TBMM'deki oylama sonucu 1 Mart'ta kaldırılmasına karar verilmişti.

Danışmanı da kaçtı

Semra Güzel'in mecliste danışmanlık işlerini yürüten Kenan Canpolat'ın, terörist Volkan Bora'nın kuzeni olduğu tespit edilmişti. Güzel'in Bora ile samimi fotoğrafları ortaya çıkmasıyla beraber danışmanının da Almanya'ya kaçtığı belirlenmişti.

Teröristi sözlüm diyerek savunmuştu

Adıyaman'da öldürülen terörist Volkan Bora ile samimi fotoğrafları ortaya çıkan Semra Güzel, söz konusu şahsı "sözlüm" ifadesiyle savunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal