HDP'li Semra Güzel kaçtı mı? Adalet Bakanlığı açıkladı: Yurt dışına çıkış gözükmüyor!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlığı kaldırılan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in resmi kanallardan yurt dışına çıkışının gözükmediğini duyurdu.

01.04.2022-13:09 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-15:58)

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Hakimevi'nde yargı muhabirleriyle bir araya geldiği toplantıda gündeme ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile 29 Ocak 2022 tarihinde Adalet Bakanlığı görevine başladığını dile getiren Bozdağ, toplumun beklentilerinin farkında olduklarını ve yeni dönemde bu yolda devam edeceklerini ifade etti.

Yargıya güven noktasında da eleştirileri azaltacak büyük bir çaba içerisinde olacaklarını vurgulayan Bakan Bozdağ, HDP'li Semra Güzel davasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

HDP'li Semra Güzel

Resmi kanallar açısından yurt dışına çıkış da gözükmüyor

HDP'li Semra Güzel davasına ilişkin gerekli arama ve inceleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Bekir Bozdağ: "Bilinen adreslerinde Semra Güzel'e ulaşılamadı. Şu anda nerede olduğuna dair de elimizde kesin ve resmi bir veri yok, yurt içinde mi yoksa yurt dışına çıktı mı? Resmi kanallar açısından yurt dışına çıkış da gözükmüyor ama gayri resmi, kaçak yollardan yurt dışına çıktı mı bu konu da tahkik ediliyor. Ulaşılan bilgiler basınla paylaşılacaktır. Hem kolluk hem de devletin diğer birimlerinin bu konuyla ilgili yakın takipte olduğunu, arama taramayı sürdürdüğünü bilemenizi isterim. Şu ana kadar Semra Güzel'e ulaşma ve nerede olduğunu tespit etme imkânı olmadı. Yakında kolluk güçlerimiz kendisine ulaşır ve hukukun gerekleri yerine getirilir." sözlerinde bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal