Terörist İle Fotoğrafları Ortaya Çıkan HDP'li Semra Güzel'den Ne Ses Var, Ne Savunma

2017 yılında öldürülen terörist ile fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra sözlü olduğunu itiraf eden Güzel'in sessizliği ve savunma yapmaması akıllara "Bir yerlere gitmiş olabilir mi?" sorusunu getirdi.

30.01.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 30.01.2022-10:42)

Adıyaman’da öldürülen teröristle sözlü olduklarını itiraf eden HDP Milletvekili Semra Güzel hakkında dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlanmıştı. Cumhurbaşkanının talimatı üzerine hızlanan aşama sonrasında Güzel hakkında hazırlanan fezleke TBMM’ye ulaşmıştı. 

Öldürülen terörist Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında düzenlenen dokunulmazlığının kaldırılması fezlekesi TBMM'ye sunulduktan sonra Anayasa Adalet Karma Komisyonu hazırlık komisyonu oluşturdu. Hazırlık komisyonu, yazılı savunma için 28 Ocak, sözlü savunma için de 31 Ocak tarihlerini verdi. 

SEKRETARYASINA ÇAĞRI TEBLİGATI YAPILDI

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel son günlerde Türkiye gündeminden düşmemesine rağmen hiçbir şekilde konuşmadı. Hiçbir yer de görüntülerine rastlanmadı. TBMM'de Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması için oluşturulan hazırlık komisyonu savunma için çağrı tebligatını ulaştırmak kendisine ulaşamadığı için sekretaryasına yaptı. Güzel'in tüm tartışmalar rağmen ortada olmaması ise merak ve şüpheleri arttırıyor.


SIRRA KADEM BASTI

Anayasa Adalet Karma Komisyonu tarafından oluşturulan hazırlık komisyonu yazılı savunma için 28 Ocak'a kadar süre vermişti. Ancak Güzel sözlü savunmasını da göndermedi; tam anlamıyla sırra kadem bastı. Kimse nerede ve ne yaptığını bilmiyor. Siyasi kulislerde herkes 'Güzel bir yerlere gitmiş olabilir mi?' sorusunun cevabını arıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal