Terör, Casusluk, Vatana İhanet, CHP, Hepsi İç İçe!

PKK terör örgütünün Merkez Komitesinde bulunan ve kırmızı listede yer alan Kasım Engin kod adlı terörist İsmail Nazlıkul’un, CHP ve elemanlarının çoğu casusluktan tutuklandığı, sahibinin firarda bulunduğu Oda TV adlı espiyonaj faaliyeti yürüten internet sitesi ile içli dışlı olduğu ortaya çıktı.

08.06.2020-16:38 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-17:25) Terör, Casusluk, Vatana İhanet, CHP, Hepsi İç İçe!

PKK/KCK terör örgütünün sözde merkez komitesi üyesi Kasım Engin kod adlı İsmail Nazlıkul'un, 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen, Türk Silahlı Kuvvetleri ile MİT'in ortak hava operasyonunda etkisiz hale getirildiği ortaya çıktı.

Nazlıkul ile ilgili olarak ilginç bir iddia gündeme geldi. Terör örgütünün sözde üst düzey yönetisi İsmail Nazlıkul'un, ODA TV'de sağlık yazarı olan Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul'ın kardeşi olduğu öne sürüldü.

Ayrıca, ODA TV yazarı Hüseyin Nazlıkul'un CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili olan Tuncay Özkan ile yakın olduğu da tüm kamuoyu tarafından biliniyor. 

PKK'ya yakınlığı ile bilinen internet sitesinde, İsmail Nazlıkul'un 1985 yılında örgütle tanıştığı, 1989 yılında Avrupa'da örgüte katıldığı ve 1990 yılında ise Lübnan'da PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın bulunduğu Bekaa Kampı'na giderek eğitim gördüğü ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal