Terazi Akrep Yay Oğlak Kova Balık Günlük Burç Yorumları (18 Kasım)

Gökyüzü bizlere bugün ne gibi durumlar fısıldıyor, hep birlikte göz gezdirelim...

18.11.2019-13:10 - (Son Güncelleme: 18.11.2019-11:43)

18 kasım 2019 tarihinde günlük burç yorumlaında sizleri neler beklemekte hep birlikte bakalım.

18 KASIM 2019 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Terazi: Finansal anlamda zorluk yaşayacak bir terazi günü bugün. Gün içerisinde arkadaşlarla sosyal ortamlar içinde olacaksınız ve bu size iyi gelecek.

Akrep: Yurt dışı seyahat planlarınız yeniden gündeme gelebilir, iş hayatınızda yeni projeler devreye girebilir ve kendinizi belli bir yoğunluğun içerisinde bulabilirsiniz. Gün içinde fevri çıkışlardan uzak durmalısınız.

Yay: Aklınızda büyüttüğünüz bir takım sorunların yavaş yavaş çözüldüğüne şahit olabilirsiniz, ani oluşabilecek sağlık problemlerini hafife almayın, bugün yaylar için rutin çalışmalı geçecek.

Oğlak: Bugün iç sesini dinlemeye çalış, öfkelendiğiniz bazı durumlar şu an sizi sağlıklı düşünmeden uzaktutuyor olabilir, sağlığınızı öenmseyin.

Kova: Bilinçaltını rahatlat bizra kitap oku akadaşlarında vakit geçir ve ya sana iyi gelen bir etkinlik yapmayı denemelisin. Etrafında senin enerjini düşürdüğünü  fark ettiğin insanlardan kendini arındırabillirsin.

Balık: Etrafında iletişim halinde olduğun kişilere karşı tutumuna dikkat etmelisin biraz yanlış anlaşılabilirsin. Yeni aşklar karşına çıkabilir kendini geri çekme.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal