TEM Otoyolu Sakarya-Kocaeli geçişinde iki grup taraftar arasında kavga çıktı!

Taraftarların arasında tartışma çıktı ve tartışmanın alevlenmesiyle tekme ve tokatlar havada uçuştu. Kavganın alevlenmesiyle olay yerine jandarma ekipleri geldi. Jandarma ekipleri kavgayı güçlükle ayırmayı başardı.

26.05.2022-15:09 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-15:09)

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali için Kayserispor ile Sivasspor maçına giden taraftarlar TEM Otoyolu Sakarya-Kocaeli geçişinde karşı karşıya geldi. Taraftarların arasında tartışma çıktı ve tartışmanın alevlenmesiyle tekme ve tokatlar havada uçuştu.

Yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırıldı

Kavganın alevlenmesiyle olay yerine jandarma ekipleri geldi. Jandarma ekipleri kavgayı güçlükle ayırmayı başardı. Belli aralıklarla da olsa İstanbul'a gitmelerini sağlayan jandarma ekipleri kavganın tekrarlanması üzerine bir kez daha ayırmak zorunda kaldı. Taraftarları taşıyan otobüs zarar görürken kavgada yaralanan 8 kişi Akyazı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaşanan o anları çevredeki vatandaşla cep telefon kamerasıyla kaydetti.

Yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırıldı

Bunlara ben hiç razı değilim

Kayserispor taraftarı Ahmet Kaya, yaşanan olay ile ilişkin, “Bunlara ben hiç razı değilim. Futbol bu, futbolda kim kazanırsa alkışlamak lazım. İki şehir yan yana, komşu. Böyle şey olmaması lazım. Ayıp bir şey” açıklamalarında bulundu.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal