27.04.2021-11:03 (Son Güncelleme:14.09.2023-17:01)


1

Halit Kıvanç

Halit Kıvanç

Aralarında birçok ünlünün de bulunduğu önemli bir gecede, Halit Kıvanç sahneye Ajda Pekkan’ı takdim ederken ”Evet şimdi de huzurlarınıza İstanbul’un en eski anıtlarından birini, Ajda Pekkan’ı çağırıyorum” diyerek gafın kralını yapmıştı.



2

Ersin İmer

Ersin İmer

O ekranların en ilginç hava durumu sunucularından biriydi. Hava sıcaklıklarının eksi derecelere düştüğü bir kış gecesi sunumunu bitirirken muzip bir gülümsemeyle “hepinize donsuz geceler dilerim sayın seyirciler” dedi ve o anda hayatı değişti.



3

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster'in İngiltere'de yayınlanan versiyonunda yaşananlar izleyenleri şaşkına çevirdi. Yarışmanın sunucusu Jeremy Clarkson’un görevden alındığı iddia edildi. Bunun üzerine ünlü sunucudan açıklama geldi. "Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğundan kovulmadım."Kanalın sahibinin daha önce yaptığı açıklamada"Sözleşmemiz var. Bu sezon için sözleşmemiz var, bu yüzden bunu yapacağız. Ve sonra gelecek için herhangi bir taahhüdümüz yok" diyerek sunucuyla yollarının ayrılacağını sinyallerini vermişti.



4

Emrah

Emrah

Bir röportaj sırasında Emrah’ın sarf ettiği “Mozart dinlemiyorum ama Türkiye’ye gelirse konserine mutlaka giderim..” sözleri izleyenleri oldukça şaşırtmıştı. Bilindiği üzere klasik Batı Müziği’nin, en üretken ve en etkili bestekârlarından biri olan Wolfgang Amadeus Mozart, 5 Aralık 1791’de Viyana’da ölmüştü.



5

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya, katıldığı bir televizyon programında tartışma çıkması üzerine ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Deniz Akkaya’nın “Lütfen birbirimize çingene gibi cevap vermeyelim” sözleri şok yarattı. Ancak tartışmaya sebep olanlardan biri Hüsnü Şenlendirici’ydi.



6

Acun

Acun

Show TV’de Acun Ilıcalının “Acun Firarda”da sunucu olduğu zamanlar. Acun Ilıcalı bir Avrupa kentindeki barda önüne gelen kıza sarkıntılık eden genci kameralara göstererek: “Görüyorsunuz sayın seyirciler, magandalık sadece Türkler’e özgü bir durum değil. Avrupa’da da pek çok maganda var” der. Delikanlı mikrofonun üzerindeki Show TV logosunu fark edip, Acun’un yanına yaklaşır ve “Abi ben de Türk’üm” diyerek olaya son noktayı koyar.



7

Demet

Demet

Türkiye’nin komik ve başarılı sinema sanatçılarından Demet Akbağ, Beyaz Show’a konuk olarak katılır. Programda rol aldığı “O… Çocukları” adlı filmi hakkında konuşulurken, filmin isminde geçen “O…” kelimesinin açılımını canlı yayında söyleyemeyince film birden kopar ve bir anda ağzından “Ordu’nun çocukları” cümlesi çıkan Demet Akbağ, yaptığı hatanın farkına varınca neye uğradığına bir hayli şaşırıyor. Orduluların tepki göstermesi üzerine, Akbağ ardından bir açıklama yaparak tüm Ordulular’dan özür diledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR