12.04.2022-16:28 (Son Güncelleme:12.04.2022-17:15)


1

Cankan

Cankan

İkili uzun zamandır ortalıkta gözükmüyor fakat müzik yapmaya devam ediyorlar.



2

Tolga Karael

Tolga Karael

Yurt dışında yaşamaya başlayan Tolga Karel'in tırı yandı.



3

Nuran Sultan

Nuran Sultan

Oryantal Nuran Sultan'ın son halini görenler tanıyamıyor. Estetik operasyon geçiren ünlü oryantal, bambaşka biri oldu.



4

Turabi

Turabi

Turabi paylaştığı fotoğrafa gelen olumsuz yorumlara şunları söyledi, "Sadece fotoğraf. Başka bir şey değil. Kötü yorum yazan kardeşlerim kafanızda kurduğunuz düşünceler olmuyor burada! Ki olsa da size ne. Burada sadece üçümüz değil, kamera arkasında kocaman bir ekiple beraberiz. Sana bir şey kötü geliyor diye, bu onun kötü bir şey olduğu anlamına da GELMEZ. Hele de başkalarının namusu seni hiç ilgilendirmez! Başkalarının namusuna dil uzatanlar, genelde en namussuzları çıkıyor. O da ayrı bir konu. Hadi hadi tamam sizden başka namuslusu yok bu dünya da. İnandım. Hepiniz o kadar masum, hepiniz o kadar iyisiniz ki sanarsın cehennemde bir tek ben yanacağım. Hastayım buraya gelip kötü yorum yazanların düzgün insan ayaklarına. Yani kısacası SA NA NE! Bi bitmediniz be…"



5

Birol Doğan

Birol Doğan

Var Mısın Yok Musun yarışma programının Hamdi Bey'i, Acun Ilıcalı'nın yıllardır yanında olan Birol Doğan olduğu ortaya çıktı.



6

Aref Ghafouri

Aref Ghafouri

Ünlü illüzyonist Aref Ghafouri’nin yıllar içindeki değişimi.



7

Tolga Gariboğlu

Tolga Gariboğlu

Yıllar sonra ortaya çıkan Tolga Gariboğlu, 16 yıldır Amerika'da yaşadığını söyleyerek, "Program yapmayı düşünmüyorum. Hugo'nun şirketi olan hak sahibi kapandı" diye konuştu.



8

Aysun Kayacı

Aysun Kayacı

9 yıl önce evlenerek Türkiye'den ayrılan Aysun Kayacı, 9 yıl sonra eşi ve kızıyla Türkiye'ye geldi. Bodrumda Tatil yaptı.



9

Erhan Ufak

Erhan Ufak

Kurtlar Vadisi dizisinde oynayan Erhan Ufak, Necati Şaşmaz’ın halasının torunudur. Erhan Ufak 2017 yılında bir mide ameliyatı geçirdi ve 9 ayda 50 kiloya yakın zayıfladı. Erhan Ufak, 2013 yılında Ankara’da emlak piyasasına girdi.



10

Burak Alkaş

Burak Alkaş

Bir zamanlar Pis Yedili'de orço karakterin hayat veren Burak Alkaş, setlere uzunca bir süre ara verdikten sonra Tozkoparan da yer aldı.



11

Mehtap Altunok

Mehtap Altunok

Mehtap Altunok, Doktorlar dizisinde oynadıktan sonra başka bir dizide daha oynayıp ekranlardan uzaklaşmıştır. Altunok, uzun zamandır televizyondan uzak bir hayat sürdürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr