15.06.2022-15:20 (Son Güncelleme:15.06.2022-15:20)


1

Paylaşımı mide bulandırdı

Paylaşımı mide bulandırdı

Pucca, bir zamanlar iş adamlarının para karşılığında yaptıklarını anlatan dışkı olayıyla sosyal medya gündemine damga vurmuştu.



2

Telefonunu kaptırdı

Telefonunu kaptırdı

Henüz gündemden düşmeden, geçtiğimiz günlerde telefonunu çaldıran ünlü fenomen, yine adından söz ettirmeyi başardı.



3

Sosyal medya hesabında ifşa etti

Sosyal medya hesabında ifşa etti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başına gelen hırsızlık olayını takipçileriyle paylaştı. Hırsızlardan aldığı şantaj dolu maili de ifşa etti.



4

Karşılığında 500 bin TL istediler

Karşılığında 500 bin TL istediler

Telefonunu hırsızlara kaptırdığını açıklayan Pucca, "8 Haziran gecesi telefonum çalındı arkadaşlar... Sonrasında bana, telefonumda çıplak fotolarımın bulunduğu, ortaya atmamaları karşılığında 500 bin TL istedikleri bir mail geldi.” sözleriyle paylaşım yaptı.



5

Ünlü fenomen açıklamasına “G..ümün fotosu 500 binmiş diye düşünürken, çıplak foto biriktirmeyecek kadar internet kaşarı olduğum aklıma geldi. Yani aklı olan biri beni tehdit edecek olsa, 'Photoshopsuz fotoğraflarını koyarız' derdi. O yüzden yalandan da olsa götümü beğenirseniz sevinirim.” sözleriyle devam etti.



6

Paylaşımdan sonra mesaj yağmuru geldi

Paylaşımdan sonra mesaj yağmuru geldi

Pucca, hırsızları ifşa etmesinin ardından birçok kadın kullanıcıdan mesaj aldığını dile getirdi. "Bu arada çıplak fotoğrafları yüzünden tehdit edilen yüzlerce kadın bana yazmış. Arkadaşlar beden sizin bedeniniz, istediğinize göstermekte özgürsünüz. Bunu oraya atmak isteyende sorun var, sizde değil! Sözleriyle hemcinslerine destek olduğunu gösterdi.



7

Hemcinslerine destek oldu

Hemcinslerine destek oldu

Pucca kendisine gelen mesajlardan sonra “Özellikle ergen kız kardeşlerim böyle durumda annelerinize anlatın, sizi anlayacaktır, arkanızda duracaktır. Anlamaz demeyin emin olun anneleriniz de sizin geçtiğiniz yollardan geçti..." sözleriyle paylaşım yaptı.



8

Ünlü fenomenin bu yaklaşımı herkes tarafından takdir edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr